Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotkaaaaaa

co robią faceci wyjeżdzając

Polecane posty

Gość kotkaaaaaa

co robią faceci jak z dużą grupką wyjeżdzają sobie na jeden dzień. Mój facet pojechał z kolegami na weekend i tak myślę co oni będą robić. Boje się że pójdą do jakiegoś klubu i pod wpływem dużej ilości alkoholu zdradzi mnie. No bo co innego mogą robić faceci w grupce 7 facetów??chyba iść tylko do jakiegos nocnego klubu albo załatwic sobie jakąś panienke. smutno mi

Gość bonita100
moga duzo ,ale jak ma swoje zasady to nie zdradzi ,choc alkohol robi swoje

Gość kotkaaaaaa
no własnie on jak za dużo wypije to można powiedzieć jest "łatwy". zawsze twierdził że ma swoje zasady, ale mimo to się boję. najgorsze to że dwoch kolegów jest takich ze pomimo iz maja swoje zony to lubią się zabawić

My zwykle cykamy w piłkę na plaży aż nas całkiem piwo rozwali ;) Kto jest wolny, to wyrywa, a zajęci opalają klatę, pływają, chleją :D Można też pogadać sobie w męskim gronie, ale to już całkiem się człowiek zaleje :D Dlatego wolę małe grupy :P

Gość kotkaaaaaa
ja się zastanawiam bo tak jak wspomniałam wczesniej dwoch jest takich niezbyt typków, a i kasy mają kupę i jak balują to ostro. mam nadzieje ze mojemu mogę ufac i nic nie zrobi ale i tak przeciez sie nie dowiem bo jak cos to kazdy bedzie kryc drugiego:(

Gość kotkaaaaaa
dlaczego wogóle czasami faceci ulegają??

Gość kotkaaaaaa
ja mam swoje zasady i ja bym nigdy nie zdradziła. a co myslicie czy to normalne bo raz rozmawiałam z chłopakiem i on mowi ze wszystko mogłby wybaczyć oprócz zdrady i pyta się mnie czy ja bym mu zdradę wybaczyła. czy to normalne pytanie, a może cos planował?

Gość dziewczyno o cztyym ty pierd
ulegaja? jesli faceci ulegaja to kobiety kim sa?? ja bym sie duzo bardziej obawial wlasnie baby, ktora by jechala sobie z kolezankami.. bo facet jest zdobywca, jesli ma kobiete to nie szuka nowej.. po prostu sie bawi z kolegami i ma wyjebane na inne laski.. a same laski do niego nie podejda z kolei kobieta moze nic nie robic, siedziec, nie bawic sie a do niej beda podchodzic inni faceci.. i zawsze istnieje szansa, ze ktorys z tych facetów jej sie spodoba a wtedy? juz kaplica.. bardzo niewiele do zdrady, moze juz nawet nie tyle, co by mu dała dupy ale jakies bliskie tańce, flirt.. moze ślimak, dla mnie taki rodzaj wydarzen juz wywołał by mega wkurwienie na nią

Gość kotkaaaaaa
a jesli facet wie ze bardzo mi na nim zalezy to mimo tego tez się pilnuje aby nie zdradzic?Uwazasz ze nie powinnam sie niczym martwic?

ale co on ma sie kurwa pilnować?? zrozum to, że to faceci są zdobywcami i wszystko od faceta zalezy... albo zaczyna podchodzic do dziewczyn, coś swirowac, krecic bajere.. albo totalnie ma to w dupie i sie bawi samemu z kolezankami, ZADNA DZIEWCZYNA SAMA DO NIEGO NIE PODBIJE Z BAJERA I GO NIE ZACIAGNIE DO LOZKA bez jego motywacji.. wiec skoro uwazasz, ze cie kocha to napewno nie bedzie zarywał do innych panienek i tyle

Gość kotkaaaaaa
wczoraj wogóle napisał mi smsa koło 22 :dobranoc.......i cos tam jeszcze dopisał:).a przecież on jeszcze nie szedł spac bo ja wiem ze szli gdzies balowac. a zawsze pisze mi takie smsy albo daje sygnały jak idzie spac nawet o 2 nad ranem. a teraz jeszcze spią

Gość kotkaaaaaa
wiesz on mowi ze mnie kocha no i ja w to wierzę, ale faceci są rózni, nie wszyscy ale część. mówią jedno a robią drugie

napisał o 22:00 bo.. moze szedł sie bawic, wiec nie chcial cie potem budzic czy przeszkadzac, to normalne co do tego twojego goscia.. jezeli z wygladu nie jest mega ciasteczkiem tylko przecietnym chlopaczkiem to spokojna glowa, sama dziewczyna zadna mu nie wejdzie do wyra

Gość kotkaaaaaa
no wiesz dla mnie jest przystojny i ma to coś w oczach:) ale jest bardzo wygadany z wyglądu chudziutki, muskułów nie ma z daleka wygląda na 18 lat a z bliska widac ze jednak swoje latka ma czyli 32

Gość kotkaaaaaa
no dobra, ale koledzy tez mają duży wpływ, jak przykładowo zamówili dziewczyny i cos zaczeli robić i np. on nie chce to i tak pewnie pod wpływem kolegów, alkoholu,padnie

Gość j;i;joi
nawet psycholog ostatnio w tv mowil, ze puszczanie samych facetow na wakacje to nie za dobry pomysl:D

Ta :D Koledzy sami leją mu wódę go gardła, po czym związują nagiego na łóżku, nabijają na niego młode niewiasty wątpliwej reputacji i krzyczą w samczym szale "Zdradź! Zdradź! Zdradź!" :D To dzieje się na prawdę, zadzwoń i ocal go! :D

Gość kotkaaaaaa
dużo osób mi to mowi abym duzo nie myslała, ale ja nie mysle tylko to wszystko samo jakos sie tworzy, moze dlatego ze nie mam juz takiego zaufania do niego bo niedawno mnie okłamał na maksa i myslał ze ja sie nie dowiem a tu pach wyszło i sie dowiedziałam i to pare dni przed jego wyjazdemi moze dlatego teraz tak sie martwie bo nie mam zaufania pełnego do niego i jeszcze mne to boli?zobaczymy wczoraj wieczorem napisałam jeszcze do niego ze jest mi przykro ze mnie wtedy okłamał itd, i rozmawialismy i powiedziałam mu ze teraz na nowo musi mi pokazac ze moge mu zaufac

Gość takie pytanko do ciebie
gosia zrobisz mi loda?

Gość kotkaaaaaa
gdyby ten jeden kolega nie pojechal to bym sie tak nie martwiła, ale on jest taki ze jak gdzies jest bez zony to juz zaczyna działac

Powiem Ci tak. Ja swoja opinie o facetach wyrobilam sobie na podstawie tych, ktorych spotkalam. A ze spotkalam jakis kretynow, to mam taka a nie inna ... Choc ciagle wierze, ze ci normalni mezczyzni gdzies tam jeszcze sie ukrywaja ;)

Gość kotkaaaaaa
o moj pierwszy chłopak był taki ze byłam pewna ze mnie nie zdradzi itd. Ten obecny jest bardziej z tych niegrzecznych chłopców

Gość nie bede powtarzal..
gosia zrobisz loda??

Wszystko w swoim czasie. Świadomość ludzi się powoli zmienia. Nie przejmę się brakiem zaufania czy zrozumienia, zwyczajnie przestaję tego potrzebować. A wy możecie wnioskować po wszystkim, wszak to wasze oceny :) Jednak warto widzieć różnicę między psem a wilkiem choćby...