Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoom1

Jak sobie poradzic z odzrzuceniem???

Polecane posty

Jak dla mnie to podstawą jest nie okazywanie jakiś zbytnich uczuć, wielkiej miłości czy zainteresowania. Wtedy to druga osoba jest właśnie Tobą. Wtedy to ja jestem w lepszej sytuacji, no ale.... Takie gierki są w przypadku związków czy znajomości, które nie są do końca szczere. Kiedy poznasz tą jedyną, nie będziesz się zastanawiał co, jak i dlaczego, bo wszystko będzie jasne.

"Takie są niektóre kobiety. Typowe zołzy, pozbawione wszelkiej moralności, hamulców, wredne i wyrachowane do granic możliwości." hehe ... Chciała się z Tobą przespać a Ty się zacząłeś wkręcać. I nie trudno to zauważyć. Z pewnością nie szukała wrażliwego faceta jakim ty się wydajesz być, po tym co napisałeś. Łatwo zobaczyć czy facet jest wrażliwy a takie kobiety szukają kogoś kto będzie potrafił ją sobie podporządkować. Poza tym, od takich kobiet nie kupuj nigdy komplementów. Takie słowa robią wodę z mózgu. Najlepiej powiedzieć : "Dziękuję bardzo, ale wcale o sobie tak nie myślę". Wyjdziesz na skromnego a to duży plus.

No nie bardzo się chciała ze mną przespać. Jak jej zaproponowałem, aby wspólnie miło spędzić wieczór, to się wykręcała na wszystkie możliwe sposoby. Byłem uparty, chciałem postawić na swoim i zaciągnąć ją do łóżka, ale nic z tego. Wyskoczyła z tekstem, że jestem zaślepiony swoim fiutem i za krótko się znamy, aby mogła mi się oddać. I gdzie tu logika w zachowaniu tej dziewczyny? Nie ma żadnej logiki! Ona sama nie wiedziała czego chciała.

Gość h e h e :D
Jak to mówią: tego kwiatu, to pół światu. A trzy czwarte gówna warte. Autorze, szkoda Twojego czasu na roztrząsanie tej całej sytuacji. To nie ta kobieta i już. Jak sobie poradzić z odrzuceniem? Wyjdź do ludzi, nie zamykaj się na nowe znajomości, a na pewno znajdzie się jakaś wartościowa dziewczyna, dla której nie będziesz obojętny. Powodzenia.