Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosc123.0

Co mam robić?:(

Polecane posty

Cześć.... mam pewien problem :( jestem z chlopakiem od roku wszystko bylo pięknie ladnie do czasu...:( a dokladniej to do wczoraj:( zawsze się odzywal do mnie a wczoraj nic kompletnie zero:( dzis to samo nie wiem co się dzieje... martwie się i wogole:( nie wiem co robic:(

Gość świnka-psinka
musisz z nim porozmawiać w cztery oczy

Gość Hmm--mmmm-mm
gosc123.0 - zwyczajnie zapytaj - wyslij sms - co slychac?!

Gość marchewwka
Jak masz możliwość, to pojedź do niego, sprawdź czy wszystko w porządku.

Dzwonil do mnie o 23 w piątek ale juz spalam to jak mialam odebrac... .i od tego czasu juz cisza....

Gość marchewwka
Ja tam nie chce straszyć, ale u mnie pewien pan w ten sposób zakonczył związek. Dla mnie to też było zaskoczenie. Ja już chciałam jechać do niego pytać co się dzieje. Ale najpierw coś mnie tknęło i zadzwoniłam do niego do domu. Ojciec powiedział, że jest, po czym słyszałam rozmowę w której mówił, żeby ojciec odłożył słuchawkę i chyba w końcu podszedł i zrobił to sam. NAstępnego dnia dostałam tylko smsa, że to koniec. Tylko faceci są zdolni odpierdalać takie akcje:/ I nic, na serio nic nie zapowiadało, że się zachowa w ten sposób. Do dziś nie wiem dlaczego.

u mnie juz tak bylo raz to potem siętlumaczyl ze musial się bratem mlodszym opiekowac bo go dawno nie widzial i takie tam...... a ja glupia mu wierzylam ...

Gość marchewwka
Super tłumaczenie. Jak myśli, to dzwoni i pisze albo przynajmniej odbiera i odpisuje jak ma czas. Chyba będziecie musieli poważnie pogadać jak się w końcu odezwie.

Gość marchewwka
No ja nie uznaję takich końców, uważam, że trzeba się rozstać po ludzku i takie rzeczy się mówi prosto w oczy, nieważne jak beznajdziejny się facet okazał. Bo grunt to się nei zniżać do czyjegoś poziomu. Ale cóż, powodzenia.