Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość verloren:>

reflekcja po sobotniej nocy ;>

Polecane posty

Czy też tak macie..? świetnie sie bawicie, wypad ze znajomymi albo cos w stylu "randki" bo inaczej nie wiem jak to mam okreslic.. a na 2 dzien mysli.. niby bylo fajnie, ale po co mi to? Jestem singielka mam bogate zycie towarzyskie, na ktore narzekac nie moge, podobno jestem ladna i inteligentna.. kocham taniec i dobrą zabawe, ale nie są dla mnie w zyciu pryiorytetem.. bawie sie zyciem, ale to te sie moze znudzić;/ Sami kumple w kolo.. albo tzw krótkodystansowcy:| czyli 3-4 randki i slad po nich zaginal.. faceci co jest z wami?????

Gość marchewwka
Ale to jest normalne. Tak będzie do czasu aż trafisz na odpowiednią osobę, zauroczycie się i bujne życie towarzyskie będziecie prowadzili odtąd wspólnie:]

tylko wiesz.. czasami sie juz przestaje wierzyc.. moze to wina tego przygniatajacego slonca? ;> Ja tez jestem wybredna i wiem, ze nie ma nic na sile.. Czuje sie jak taki kamień bez uczuć..:| niby na nic nie narzekam.. skonczylam studia, ktore mnei pasjonowaly teraz zaczynam drugie, na prace nie moge narzekac, bawie sie kiedy moge.. ale brakuje mi czegos stalego i kogos, kto by mnie uspokoil.. :>

Gość marchewwka
I bardzo rozsądnie, skupiaj się na tym co masz zamiast na tym czego Ci brakuje, reszta przyjdzie w swoim odpowiednim czasie. To ważne, żeby wszystko inne było w tym momencie poukładane. Bo taką Ciebie poukładaną ktoś odpowiedni będzie bardzo cenił i o to chodzi:)