Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mnie!

Potrzebuję nr. do Polsatu lub jakiś inny spradzony kontakt

Polecane posty

Gość chyba mnie!

szlag mnie mnie chyba trafi, bo dzwonie na infolinie i jak mi się po ilus tam razach uda trafić na konsultanta to ten mnie odsyła pod nr1,2,3 i gówno z tego wychodzi, a mają taki bajzel jak cholera! przysylaja pogrożki że mi wyłaczą kanały, że mam stary dekoder i mam wymienić , a od mies mi wyłaczyli i musiałem kupić nowy na dodatek rachunki wpłat przysłali na stary(który został zdany) mam nadpłate 2 mies. a oni piszą że w lipcu nie zapłacone!!!!!!!! ale to nie wszystko!

Gość wymarzona
podaje numer +48669008888

Gość XYZZZZZZ
PRACUJĘ W POLSACIE MOGE POMÓC

Gość XYZZZZZZ
z takim przypadkiem spotkałam sie pierwszy raz który opisujesz... skoro dekoder był stary to nie trzebabylo kupować nowego tylko zrobić upgrade sprzetu za 1zł... sprzedawca chcial Cie po prostu naciągnąć

Gość chyba mnie!
toż mam za 1 zł

Gość chyba mnie!
wymarzona, a to jest pewny nr ?

Gość XYZZZZZZ
jakbyś podał mi pesel to bym sprawdziła w systemie co jest nie tak.... ale tu na forum chyba n ie bardzo żebys podał?

Gość XYZZZZZZ
jest też numer 699002222

Gość Emmett Fitz-Hume
Ja dzwonię zawsze na nr 222 127 222 i nie czekam na połączenie z człowiekiem dłużej jak minutę.

Gość chyba mnie!
no raczej nie... podaj mi lepiej namiar jak sie dodzwonić do odpowiedniej osoby, a jeszcze lepiej opisać całą sytuację, bo sie można pogubić w tym wszystkim ...na dodatek po dekoder pojechała żona (poprzedni też był na nią, bo ja byłem wtedy za granicą) no i pan z salonu dał jej pakiet familijny i dekoder f300 i powiedział że opłata mies. będzie wynosić 57.80, a nie będzie tylko cinemax1 i cinemax 2 nawet nie wiem jakie kanały tam wchodzą (zależy mi na Kino PL.) natomiast ja mam obecnie takie kanały jak były dotychczas a rachunki na wpłaty widnieja obecnie na kwotę 57. 80. Może mi napiszesz jake kanały wchodza w skład pakietu familijnego, bo nie chce mi sie kopać w papierach

Gość skorpionicaaaaaaaa
wszystko trzeba sprostować.... podpisujesz umowe na familijny plus relax mix i aby został sam familijny trzeba zrezygnować z relax mix w ciągu miesiąca i wtedy jest sam familijny w cenie 37,90. nie powiedział o rezygnacji z relax mix żebys po prostu płaciła 57,80. Czyli skoro masz tyle do płacenia to masz familijny plus relax mix. Jest to 68 kanałow. Czyli nie masz tylko cinemax i cinemax1 oraz hbo, hbo2 oraz hbo comedy

Gość chyba mnie!
skąd macie te n-ry ? ja mam tylko infolinie i drugi dzwoniąc z tel. kom

Gość skorpionicaaaaaaaa
niestety na infolinie trudno sie dodzwonić i nie wiem czy zrozumiesz cos z tego co Ci powiedzą. Jeżeli masz w poblizu punkt Polsatu i wiesz że pracuje tam ktos uczciwy co Ci pomoże to tam się wybierz i on zadzwoni na infolinie polsatu ze służbowego nr(dodzwoni się od razu) przedstawi sytucje i pokierują co dalej

Gość chyba mnie!
właśnie, że nie mam HBO żadnego

Gość skorpionicaaaaaaaa
nr na infolinie sa takie 801 08 08 08 222 127 222 699 00 22 22

Gość skorpionicaaaaaaaa
tak wlasnie napisalam wczesnie że nie będziesz miał tylko 5 kanałów w tym pakiecie co masz

Gość chyba mnie!
Dziękuje, spróbuję cos działać..

Gość chyba mnie!
aaaa. cinemax mam

Gość skorpionicaaaaaaaa
czyli masz pewnie w gratisie przez okres promocyjny- dla kazdego kienta inna oferta wyskakuje więc trudno określić jak długo ten cinemax bedziesz miał- jest to ujęte na drugiej stronie umowy

Gość chyba mnie!
Ok , ale reszta zostaje ? znikają tylko Cinemax-y i HBO wszystkie ?

Gość chyba mnie!
acha...ten facet powiedział żonie, ze jak chce pozostawić cinemax-y to musi dopłacić i całość (bez HBO, bo nie było od początku) 87.80 Własnie dlatego zrezygnowała, bo jakim prawem chciał podniesc kwote !

Gość skorpionicaaaaaaaa
tak dokładnie by było

Gość skorpionicaaaaaaaa
tak zostaje wszystko oprócz hbo i cinemax

Gość blady stefanie
Zarejestruj się na stronie www.cyfrowypolsat.pl tam możesz sobie zobaczyć co i jak

Gość chyba mnie!
jestem tam jestem zarejestrowany:) i stamtąd właśnie dowiedziałem sie tez ,że mam nieopłacony lipiec i i figuruje też tez jeszcze stary dekoder który to mam opłacić już(na dodatek pimo przyszło i blankiet) ... No ale te sprawy muszę sam wyjaśnić będe dzwonił pod pozostałe n-ry, może się uda i nie trafie na jakiegos gbura konsultanta. Dziekuje wszystkim za pomoc :)