Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana?

Za nawigację gps dostałam jednego kwiatka :(

Polecane posty

Gość oszukana?

Niedawno mój facet miał imieniny. Wiedziałam, co od dłuższego czasu chciał sobie kupić, ale jakoś nie potrafił się zebrać do kupy, więc dostał ode mnie nawigację GPS... Ja miałam urodziny w piątek... i dostałam jedną czerwoną różę!!! :o kurka no gdyby nie miał kasy, ale ma!!! jest mi przykro :(

Gość a jaka nawigacje mu kupilas?
?

Gość czas wyciągnąć wnioski na
przyszłość

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
co za frajer :O zawsze daje ci takie zkromne prezenty????

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
czy to byl pierwszy raz :D bo jak pierwszy to moze nie mial kasy na nic innego :F

Gość esess
prezent niby skromny ale moze wydaje na ciebie duzo kasy gdy nie masz urodzin ? Nic ci nie kupuje ? Nigdy on nie stawia ci piwa ?

czujesz sie oszukana? troche to bez sensu, chyba nie kupiulas fajnego prezentu bo oczekiwalas, ze Ci sie odwdzieczy. moze jednak nie mial kasy

Gość oszukana?
Navroad NR560 :o

Nie jestem materialistką, ale chyba też bym się wkurzyła... Nawigacja nie jest tanim prezentem... Trochę koleś dał ciała...

Z AutoMapa czy bez?

Gość oszukana?
Nie chodzi o to, że myślałam, że się odwdzięczy, ale kwiatek za 2 złote a nawigacja za prawie 600zł to mało znacząca różnica tak???!!! Zarabia 2 razy więcej ode mnie! ja musiałam odkładać przez 3 wypłaty! :( mieszkamy osobno póki co i to był pierwszy "prezent" jaki od niego dostałam, kasy na mnie nie wydaje (!) utrzymuję się sama! Nawet jak gdzieś wyjdziemy to płacę za siebie! a tu masz :(

Moze zbiera na pierscionek zareczynowy? :)

Gość oszukana?
tak z automapą Polski, Europa mu niepotrzebna, bo za granice nie wyjeżdża...

Gość esess
moje pytanie brzmi czy dzielicie sie na randkach w ciagu wydatkami pol na pol czy on raczej wiecej wydaje ? A moze ty stawiasz ? W tej chwili trudno stwierdzic . Sa faceci ktorzy robia urodziny swojej kobiecie caly rok i nie potrzebuja kupywac jej wiele na urodziny gdy wydaja na nie kupe kasy

no nie postarał sie chłopina, chyba trafilaś na niezłego skąpca.

Gość uygyu
od faceta skapca trzymac sie jak najdalej kropka

Gość julka kulka
liczy sie gest cholerne materialistki, wy byscie od razu diamebty chcialy a to ze ty kupilas nawigacje to nic nie szkodzi i nie znaczy ze on ma ci cos drogiegi sprezentowac

Gość oszukana?
chyba właśnie na czekoladzie się skończy następnym razem. Powiem tak... nie wydaje na mnie kasy! już pisałam, że płacę za siebie! a na walentynki i dzień kobiet nie dostałam nic! Nawet złamanego kwiatka :( on też nic nie dostał wtedy, nie wiem, co myślał, że pierwsza wyskoczę z tematem czy co... no ale to były jego imieniny więc chciałam zrobić mu małą przyjemność, bo wiedziałam, że marzy o tym. A skąpy jest, macie rację... jak coś można 10gr taniej kupić 5 km dalej to bliżej nie kupi, i nie chodzi o hurtowe zaopatrzenie tylko np o batona... dorosły facet a jak dziecko :(

Ej no, dziewczyna się wykosztowała a Wy mówicie że jest materialistką bo źle jej z tym że dostała kwiatka... Póki Ciebie coś takiego nie spotka to nie wiesz jakie to uczucie...

Gość a ja dostalam od mojego
piękny wiersz, nad którym wiem, że dlugo myślał..:) czasem takie prostsze prezenty dają więcej radości..:) jeśli miałabym do wyboru co bym dostała na urodziny, wybralabym ten wiersz zamiast powiedzmy 1000zł.. bardzo dużo dla mnei znaczy:)

Gość julka kulka
ale kto jej kazal sie wykosztowywac szczegolnie gdy wiedziala, ze chyba ejst troche skapym facetem....jesli woli kogos kto szasta kasa to niech szuka innego, ktory bedzie diamentami ja obsypywal

Gość oszukana?
jakbym była materialistką to bym mu kupiła coś w kiosku ruchu, bo szkoda by mi było kasy... nie patrzę tylko jak tu swojej dupie dogodzić, nie skąpię gdy kogoś kocham i zależy mi na danej osobie! Ale właśnie widać, że chyba kocham za dwoje :( żal.pl

Gość esess
zmien faceta . Jesli na ciebie oszdzedza to nie jest godny by z toba chodzic. Co innego gdyby na sobie tylko oszdzedzal IDealny facet jesli oszczedza to tylko na sobie , a kobiecie zawsze cos kupi jesli ma kase . Tego kultura wymaga .

Gość esess
twpj facet kwiatka mogl ci tylko dac gdyby nie miał pracy i to by go w jakims stopniu tłumaczyło . Ale jako ze ma prace wiec sie skompromitował tym prezentem

Gość oszukana?
ja np też potrzebuję paru rzeczy teraz, ale wolałam z nimi poczekać, żeby jemu kupić prezent!

Gość Viictoria
Przykra sprawa. Zastanów się, czy chcesz wiąząć się na stałe z osobą, która zapewne będzie rozliczac Cię z każdego grosze podczas wspólnego życia. Wątpie, że to się kiedyś zmieni. Lepiej myśleć o przyszłości teraz, niż póżniej bardzo żałować swoich decyzji. Wiem, ż to wszystko nie jest łatwe gdy się kocha. Trzymam kciuki za Twoje szczęście.

Gość esess
twój facet kwiatka mogl ci tylko dac w przypadku gdyby nie miał pracy i to by go w jakims stopniu tłumaczyło . Ale jako ze ma prace wiec sie skompromitował tym prezentem

Gość oszukana?
skompromitował tym bardziej, że ostatnio kupił sobie 2 koszule (300zł za jedną!) i parę płytek swoich ulubionych wykonawców, bo twierdzi, że muzyka ściagana z neta to kradzież i słuchał takowej nie będzie :( musi mieć same oryginalne rzeczy!