Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana?

Za nawigację gps dostałam jednego kwiatka :(

Polecane posty

Gość esess
pora go wymienic na innego .

Gość miss Jones :D
spooko ja kiedys mojemu pod choinke kupilam szwajcarski zegarek za kilkaset złoty a on mi płyn do kąpieli :)) dzis juz nie jestesmy razem miedzy innymi przez jego skąpstwo

Gość oszukana?
od 9 miesięcy jesteśmy razem... znamy swoje bliższe i dalsze rodziny. Wszyscy wiedzą, że jesteśmy parą, a nie znajomymi. Pierścionka zaręczynowego póki co nie będzie, bo jemu się nie spieszy, zresztą mi też nie bardzo, dobrze jest jak jest, ale jak widać nie jest dobrze :(

Gość a jaka nawigacje mu kupilas?
A ile macie lat?

Gość do oszukanej
heh ja kupiłam mojemu na urodzinki zegarek szwajcarski :) i wiecie, że go nie chce nosić, bo podobne na bazarze widział za 30zł???!!! I nic nie dało gadanie, że na bazarze były podróbki :) a ja na urodziny nie dostałam nic...

Gość oszukana?
ja 26 on 29...

A jakim samochodem jezdzi twoj chlopak?

Gość oszukana?
a jakie to ma znaczenie?... Ford Focus

Ktory rocznik?

Gość oszukana?
nie wiem... ale nowy z salonu kupiony dwa lub 3 lata temu

Disel czy benzyna?

Czemu nie odpowiadasz? :)

Gość oszukana?

Szkoda, ze nie chcesz porozmawiac. :) Zycze Ci powodzenia. Zastanow sie dobrze czy warto wiazac sie z kims, kto nie szczedzi pieniedzy na nowy samochod z salonu, a skapi na wlasna kobiete. Mowi Ci to mezczyzna :)

Gość willi lonka
nie rozumiem o co sie tak wyrywalas z drogim prezentem skoro to nie w jego stlu kupowac cokolwiek na walentynki nic.. kupilam czekolade i finito sa 2 wyjasnienia 1/ ma ci jako darmowa dziwke na seks 2/ jest bogaty i chce cie wyprobowac czy nie lecisz na jego kase tylko

Gość malinowy soczek
Smutne ze Cie tak potraktowal ale dam Ci jedna rade kobiety 31 letniej! za bardzo mu pokazujesz ze Ci zalezy i go rozpieszcczasz placeniem za siebie i takimi prezentami! Podejdz do tego na luzie i zacznij grac jego melodie ze tak powiem.Tzn idziecie do miasta i przychodzi placenie rachunku ,robisz piekne oczy i mowisz: " ojjjj sorki zapomnialam portfela,pozniej sie rozliczymy"...on cwaniakuje bo Cie wyczul ze gwiazdke z nieba mu dasz to i Ty badz nieco pzrebiegla.Nie chodzi mi oczywiscie zeby tak wygladal schemat zwiazku bo taka ciuciubabka do niczego nie prowadzi ale nie daj sie wykorzystywac!!!!! Tym bardziej ze wysmrodzil Ci taki prezent.Dziewczyny nie zalujcie sie palantow!!!!!!!!!!!!

Gość oszukana?
zazwyczaj to on robi piękne oczy i mówi "zapomniałem portfela"..

Gość nunino
eh ale dostalas kwiatka ,moj na moja 30-ke zlozyl mi zyczenia i to wszystko:( do dzis nie potrafie sie otrzasnac z szoku

Gość rzykro mi to mowic cc
ale jako kobieta Ci powiem, ze niestety wyglada na to , ze glupia jestes:O (niestesty ale sama dajesz sie tak wykorzystywac) skoro wiesz ze gosc ma kase, a ty nie to dlaczego robisz takie prezenty? bezsens jak dla mnie i twoja nieodpowiedzialnosc.. pozdrawiam

Gość malinowy soczek
Powtarzama nauczccie sie dziewczynki nie zalowac PALANTOW!!!! niech placa i placza bo skoro na siebie nie zaluja to taki egoizm musi ich kosztowac! Podkreslam nie jestem zwolenniczka wycackania faceta z kasy ale w takich sytuacjach sami sie prosza! To dziala,uwierzcie mi.Przetestowalam juz to.Akcja typu:zapomnialam portfela dziala! nie dajcie sie wykorzystywac ,nie badzccie naiwne.