Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość durny wyborca PO

Tusk i jego rząd powinni stanąć przed Trybunałem Stanu!

Polecane posty

Gość durny wyborca PO

Prawda jest taka że ONI doprowadzili kraj na skraj ruiny! Już niedługo będziemy drugą Grecją! Polska stoi na skraju przepaści! Sytuacja w Siłach Zbrojnych jest katastrofalna! Marynarka Wojenna niebawem przestanie istnieć! Katastrofy w Mirosławcu i Smoleńsku wynikające z szeregu zaniedbań za które nikt nie poniósł odpowiedzialność! Gdzie są obiecywane autostrady!? Gdzie ułatwienie przepisów podatkowych i ułatwienia w zakładaniu firm!? Co z absurdalnym i złodziejskim abonamentem RTV który miał być zniesiony? Jakby mogli to wprowadzili by abonament jeszcze za posiadanie pralki! Co ze zlikwidowaniem KRUSU? Co z reformą systemu emerytalnego i likwidacją wcześniejszych emerytur? Co z prywatyzacją służby zdrowia!? GDZIE TA DRUGA IRLANDIA! Ja wam powiem! Mieliśmy mieć Irlandię a będziemy mięli drugą Grecję!!! Ci z PO tylko gadać potrafią co to nie zrobią a potem NIC nie robią!

Gość durny wyborca PO
mam weekendową przepustkę ze szpitala psychiatrycznego we Wrocławiu, więc nie zwracajcie uwagi na to, co piszę

Gość julka kulka
PO dlugo nie rzadzi to kaczka spierdolila nasz kraj

Gość kwakanie zza grobu :(

Gość durny wyborca PO
dopiero wypuscili mnie z psychiatryka po tym jak zawieźli mnie tam w kaftanie gdy komorowski wygrał wybory prezydenckie 😭 nie musicie traktowac mnie powaznie gdyz obecnie jestem na mocnych prochach :(

Gość żebyś ty widział kraj w ruinie
Ludzie głodują, giną na ulicy jak szczury, brakuje wody i odzieży, że nikt nie wspomina o takich bzdurach jak dentysta. I nie ma tam trybunałów stanu, przed którym można kogokolwiek postawić. Dziękuj Tuskowi, że masz w Polsce spokój.