Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzyż pod pałacem

Krzyż pod pałacem należy

Polecane posty

Gość Krzyż pod pałacem

natychmiast przenieść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie przesadzajmy.

Gość julka kulka
jestem tego samego zdania, ale jarus na to nie pzoowli on wszstko miesza do polityki......wg niego skoro ja che przeniesienia krzyza to nie jestem polakiem...........zalosny maly krepel

Gość tak to prawda, do jakiegoś
kościoła Ale czy Jaruś za tym stoi? Oglądałem taki program o PiS i tam mówili że w partii są dwie frakcje. Jedna (ta która stała za przemianą Jarka w kampanii wyborczej) frakcja to normalni politycy (o ile tak o politykach można powiedzieć), zachowujący zdrowy rozsądek w swoim konserwatyzmie. Natomiast druga frakcja to tak zwani partyjny Taliban, oni mają rację byty tylko wtedy gdy jest konflikt na linii PO - PiS i robią wszystko żeby był ten konflikt, a ich poglądy to normalne średniowiecze. W kampanii przy Jarku była ta umiarkowana frakcja i stąd jego przemiana, natomiast teraz wracaja ta druga frakcja. A Jareczek jest tylko marionetką w ich rękach i tańczy jak mu zagraja.

Gość pieprzone obłudniki
chcą zrobić z Polski katokurewski moherogród :o

Gość Krzyż pod pałacem
niestety wstyd straszny, nie mają większych problemów?

Gość Krzyż pod pałacem
Wiem, że zginęli ludzie, wiem, że to nieszczęście i jest żal, ale oni na wojnę nie lecieli, to nie męczennicy

Gość doradca terenowy
milczec psy czerwone faryzeusze pachloki rosji juz stalin usuwal krzyze

Gość Mirek ze Szczecina.
Krzyż jest symbolem męczeńskiej śmierci Chrystusa, a nie ofiar katastrofy pod Smoleńskiem. PIS-owska nacja działa w mysl zasady. Modli sie pod figura a diabła ma za skórą.

Gość mylisz się Stalin bał się
religii i krzyży, bo sam był niedoszłym popem

Gość pilote9
ty doradca terenowy ty pisowski kundlu szczekac to sobie mozesz na zebraniach pisu

Gość doradca terenowy
zamilcz czerwony kundlu nie jestem z pisu ci co usuwaja krzyze koncza żle mam dowody

I to Wasze "żarcie" w tej kwestii jest kolejnym dowodem na to, że Polacy współcześni są hipokrytami. A jeszcze nie tak dawno tysiące Polaków lało żewne łzy na ten krzyż.Były długie kolejki, by oddać ostatni raz cześć prezydenckiej parze. I właśnie na takiej nienawiści Polaków żerują politycy.Łatwiej takimi zarządzać- skłóconymi, zazdrosnymi ludzikami.

argument, że krzyż jest symbolem męczeńskiej śmierci chrystusa jest z dupy wzięty bo generalnie na każdym grobie, czy w większości miejsc katastrof czy wypadków te krzyże stoją stoją też takie bez powodu np na środku wsi i stoją sobie nikomu nie przeszkadzają a ten razi w oczy może to co powiem ktoś odbierze jako wypowiedź kontrowersyjną ale dla wielu polaków przyjeżdżających do warszawy i dla wielu turystów jest swego rodzaju atrakcją nie każdy jest w stanie dojechać do smoleńska to dobre miejsce do "zobaczenia", upamiętnienia tego wydarzenia i samej katastrofy i tego co się pod pałacem prezydenckim w tamtych dniach działo uważam, że pośpiech nie jest wskazany

A jeśli chodzi o usuwanie krzyży, to dlaczego nikt nie zajmie się usuwaniem przydrożnych krzyży tych , co zgineli w wypadkach.Dlaczego nikt tego nie robi? To też miejsce nielegalne.No ale to nie decyzja polityczna...

ps. nie bardzo rozumiem komu ten krzyż przeszkadza.... no chyba, że nowy prezydent ma jakieś kompleksy, że turyści pod pałac będa przychodzić ze względu na katastrofę i ten krzyż -a nie ze względu zamieszkującego w pałacu prezydenta innego wytłumaczenia nie widzę

Gość Lupe
ty brunet wieczorową porą - to, że ci reszteczki mózgu pis-dzielce wyprały , to widac - ten krzyż tam tkwi bo kurdupel jaruś złośliwie tak sobie życzy , miejscem krzyży jnie jest centrum miasta i robienie cyrku z ustawianiem zniczy i innego śmiecia a tępe mohery łatwo poszczuć. Wszystkim oszołomiałym mówię że Matka Boska i Jezus byli koszernymi żydami a ty pewnie uważasz że to blond aryjczycy?

Gość do Fakty Smoleńsk

Gość bukaa
Krzyz pod Pałacem Prezydenckim to symbol zawłaszczenia tego miejsca przez Ród Kaczyńskich. Nie lubiłam prezydenta Kaczyńskiego, ale czasami myślę, ze on spogląda na wszystko z góry i czuje się zażenowany tam całym cyrkiem, który odstawia jego brat. :(