Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słoneczko sero litości

Poszukuję facetów, którzy nigdy nie byli w związku

Polecane posty

Jak w temacie... Jestem młoda, nie mam nawet 19 lat, w sumie jestem bardzo atrakcyjna i ładna. Problem w tym, że jestem spokojna i ogarnięta ale zazdrosna o facetów (niska samoocena). Daję szansę na flirt tylko tym, którzy nigdy nie byli w związku, tak abym nie musiała martwić się o byłe. Jak to zwalczyć? Odrzucam także flirt przystojniaczków, wybierając tych przeciętniasów. Da mi ktoś jakieś wskazówki, jak zwalczyć tą moją zazdrość?

Gość taaa jasneeeeee
😴

O co wam chodzi? To takie dziwne, że wybieram przeciętnych chłopaków, żebym nie musiałą być zazdrosna o inne?

a co jest w tobie takiego atrakcyjnego? prawiczków u nas dostatek, tylko nie wiem, czy któryś cię zechce, bo oni mają duuuuże wymagania :D

pomyłka. miało być: nie lepiej szukać w realu?

Nie będę siebie opisywać, bo nici wam z opisu. Po prostu taka jest opinia znajomych i ludzi. Uciekam trochę od świata, przyznaję jestem ciut zamknięta w sobie, nie baluję, nie chodzę na imprezy... Startuje na bardzo dobre studia, chłopcy określają mnie jako "bardzo wartościowa". Mam niską samoocenę związaną z moją przeszłością. Nie umiem sobiez tym poradzić, a wy tylko potraficie dokopać i skrytykować, zamiast pomóc.

Obserwuję chłopaków, ale jestem zbyt nieśmiała aby do nich zagadać;)

"Startuje na bardzo dobre studia " łohoho :D po tych studiach na pewno będziesz panią świata :P

Anomalia- o jakie wymagania chodzi?

nie przesadzaj ;/ nie chodzi o to, że będę panią świata, ale chcę sobie sama zapewnić przyszłość i nie być zależną finansowo od faceta. Po co żebrać kasę od swojego mężczyzny, trzeba być samodzielnym;)

Prawiczku bez wiary, chętnie bym się wybrała w takie miejsce, ale tu chodzi o mój charakter. Jak napisałam w 1 poście, jestem spokojna a wiadomo, że faceci wolą te wygadane i śmiałe. Ale głównym moim problemem jest zazdrość. Szukam stabilizacji a boję się, że przystojniaczek mnie zdradzi z jakąś dziewczyną, która chodzi na imprezy, pije i jest duszą towarzystwa:(.

"nie chodzi o to, że będę panią świata, ale chcę sobie sama zapewnić przyszłość i nie być zależną finansowo od faceta. Po co żebrać kasę od swojego mężczyzny, trzeba być samodzielnym" przecież teraz prawie wszystkie kobiety pracują, nie żyjemy w jakimś średniowieczu. najpierw zrealizuj te swoje plany, takie gadanie kiedy się nawet nie zaczęło studiów jest dość śmieszne 🖐️

anomalia, masz jakieś problemy? Nie wyszło ci w życiu z wykształceniem? Strasznie jedzie od ciebie jadem, bądź bardziej wyrozumiała dla ludzi ;) Nie bój się o moją przyszłość, dostanę się na medycynę. A jeśli mi zabraknie, będę ponownie się starać. Szkoda tylko, że większość facetów w moim wieku (18) nie ma żadnych perspektyw. Może jestem dużo młodsza, ale trzeba się wyrobić na przyszłość:D

Jak chłopak nie miał nigdy dziewczyny a nie jest prawiczkiem, to znaczy że ktoś tu był męską kurwą ;p

"Nie wyszło ci w życiu z wykształceniem? " nie narzekam, mam już 2 dyplomy :D🖐️ i pewnie coś jeszcze sobie skończę.

no to gratulacje;p jakie studia?

czemu błądzę? ;p Myślisz, że ja też wytaczam kryteria?

blondas, zostaw dziecko w spokoju :P dorośnie i znormalnieje :classic_cool: potem po medycynie będzie grzebać w jakichś tyłkach albo żołądkach.. bleeeh :o

Kto co lubi ;) Dziecko? a niby dlaczego? Śmieszne. Dzieckiem to chyba można nazwać innych w moim wieku, wiem co mówię. Najpierw narzekacie, że baby tylko lecą na przystojniaków z wypchanym portfelem, a teraz mnie nazywacie nienormalną... Zdecydujcie się.

Dziecko? :D Anomalia, ja poważnie mówię, takich kobiet jest sporo, zresztą powyżej 17 lat to już nie dziecko :P I nie chodzi o to, co się lubi. Dopóki będziesz się bała, to nie odkryjesz, co lubisz :P Zresztą przezwyciężanie lęków jest jednym z warunków bycia wolnym...

Gość anomalia skonczyla...
politologie

Gość aaaacomitam
Spokojnie, pójdziesz na studia, poznasz ludzi... Może dzięki medycynie znajdziesz jakiegoś "Qwasimodo"? Nie będziesz się bała, że Ci go któraś poderwie.;-)

hehe ;) Owszem tu na forum jest wielu poszukujących, ale oni są już dawno po 20stce, na drugim krańcu Polski;) Ale przeciętniak nie znaczy nudziarz, musi być w miarę spokojny ale nie flegmatyk. Dzięki wszystkim :D