Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a kiedy jak nie teraz?

PROBLEM TECHNICZNY

Polecane posty

zauważyłam, że jak włączę w opcjach internet explorer wysoki poziom zabezpieczen, to nie widać reklam na kafe i wtedy wszystko chodzi o wiele szybciej. Jednak nie umiem takie czegoś zrobić jak mam kafe przez Mozile pomóżcie, bo nie mogę patrzec na niektóre reklamy:O

up

a prościej się nie da?

Gość po co założyłeś temat
no widzisz,,,.. wiecznie jesteś zdołowany a jak miałeś okazję poratować ładną ale niewiele wiedząca o informatyce dziewczyne, to nie skorzystałeś... przypuszczam, że tak właśnie omijasz wszelkie życiowe sytuacje a później dziwisz się, że nie masz powodu do radości ale i tak dziękuję chociaż za tyle - zatapiam się zatemw google:P🖐️

p.s. to ja autorka tematu 🖐️

w Firefox trzeba zainstalować wtyczkę adblock i przyblokować reklamy ;) ewentualnie to samo można zrobić w Google Chrome ale tam Adblock automatycznie blokuje reklamy ;p

Nie widzę. Bo to nie ma nic wspólnego z informatyką i nie znaniem się na niej, a ma wspólne i to wiele z inteligencjom i z trudnościami w używaniu narządu zwane mózgiem. Wystarczyło wpisać na google "firefox blokowanie reklam" i wiedziała byś co robić, ja podałem ci już nazwę wtyczki jaką trzeba zainstalować a ty jeszcze masz do mnie pretensje zamiast mi podziękować. Do (nie)widzenia. I wcale nie mam doła, dzisiaj, teraz.

podziękowałam przecież i z "inteligencjom" nie mam problemów, może chciałam w ten sposób nawiązać z kimś kontakt bez podtekstów damsko-męskich ;) w każdym razie już sobie poradziłam a ty niedziel zastanów się czy masz czy nie masz tego doła i czy wszystkie dziewczyny dotychczas tak odstarszałeś czy tylko mnie...? uciekam na obiadek

No przecież przeprosiłem że byłem niemiły. I przepraszam jeszcze raz. A tego doła to mam tylko tak na złość Ci napisałem że nie mam bo napisałaś ciągle chodzę zdołowany. Smacznego, ja już po obiedzie.