Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje życie jest taki nudnee

Chce coś zmienić

Polecane posty

ale nie wiem od czego zacząć, chce aby moje życie nabrało kolorów, żeby coś sie działo, ale nie wiem jak to zrobić

maszynka masz rację - tyle że bez niego moje życie jest jeszcze nudniejsze!

kwestia czasu zanim odkryjesz inne ciekawsze rzeczy niż komputer, zapisz się na jakiś aerobik albo coś innego może poznasz tam nowych ciekawych ludzi, czytaj książki, jak masz znajomych postaraj się namówić na jakieś wycieczki, nie mówię że od razu drogie i za granicę ale jakieś ciekawe wypady itp

Wyłączenie komputera i pójście na spacer nic tu nie da ... Jednym wystarcza praca, obiadek i TVN ... i tak dzień w dzień, a inni czują, że chcieliby zrobić coś więcej. Mądre powiedzenie : " żyj tak, jakby jutra miało nie być " . Chyba największe znaczenie dla ludzi niezadowolonych z monotonii i szarości dnia codziennego, ma pasja. Kiedy czuję się podobnie, wsiadam na rower, zabieram aparat i odjeżdżam w siną dal (im dalej tym lepiej). Mam takie zboczenie, że lubię się włóczyć po nieznanych miejscach :-) Znalazłoby się więcej pasji, ale do tego już potrzeba więcej czasu. Ty autorko też musisz odkryć, co lubisz robić i te czynności wprowadzić w ruch, niech staną się Twoim nałogiem ;-)