Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mathieu55555

Pocałowała mnie 10 letnia koleżanka...

Polecane posty

Gość Mathieu55555

Cześć.Mam 15 lat i w tym roku pójdę do 3 gimnazjum.Od września 2010 r. zakolegowałem się z taką 10 letnią śliczną,niską blondyneczką Nikolą(w tym roku idzie do 4 klasy podstawówki) . Wczoraj chciała ze mną pobawić się w berka.I ja na to się zgodziłem.No i ja za nią biegłem i w końcu ją chwyciłem i obaj przewróciliśmy się na trawę.Ona się śmiała a ja też.No i w pewnej chwili uśmiechneła się słodko do mnie i powolutku przyblizała się do mnie.Pocałowała mnie.To trwało jakieś 5 sekund.Ja byłem zaskoczony.Potem bawiliśmy się dalej.Nie wiem co to miało znaczyć i dlaczego to zrobiła.Proszę was o pomoc bo nie wiem co dalej robić...Najlepiej jakby ktoś podał swoje gg bo bardzo chciałbym o tym porozmawiać na osobności

Ale to jest całkiem normalne i słodkie, jest oczarowana Tobą i tak okazuje to, co czuje ;) Nie martw się, sam mam młodsze kuzynki. Są bardzo spontaniczne :D I to nie musi znaczyć nic ponad to, że jesteś dla niej osobą ważną, przyjacielem czy też autorytetem :)

Gość tak to sie zaczyna z
pedofilami!!!!!!!!!!!!!!!!!mając 15 lat zabawiają się z młodszymi dziewczynkami a pozniej mając 60 lat gwałcą 12 latki

Gość Mathieu55555
do niebieskooki-blondas mógłbyś podać swoje gg ? chcialbym z tobą o tym porozmawiać na prywatności

Gość Mathieu to znowu ty pedofilu
juz nie jestes 16 letnim chlopcem, ktorym rodzice nie interesuja sie zostawiac mu i jego 14 letniej molestowanej dziewczynie dom na weekend? pogadac o malych dziewczynkach chcesz i o tym jak caluja?

Gość pie:D:Dtrek
Nie wiem co masz robić.Ona się w tobie na pewno zakochała,jesteś starszy. jej to imponuje.Jesli ją kochasz to może.....bądz z nią ?? to co prawda duża róznica wieku ale to sie chyba az tak nieliczy . tylko uważaj zebyś ją nie skrzywdził.ona jest bardzo młodziutka,naiwna i bardzo wrażliwa.szczęścia życzę

o matko jakie wy rady dajecie przecież to dzieciak!!!1 co on kuźwa o tym moze wiedziec a wy dziwni jeszcze mu doradzacie.... idż chłopaczku pod jakis zimny prysznic i sie obudź a nie bedziesz jakies podrywał tu dziewczynki co ledwo od ziemi odrosła....

Gość aaaaaaaaaaaaachhhhaaaaaaaaaa
oc haaaaaaaaaaaaaaaaaaa