Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

obiadek

dziś na obiad obrałam wiadro ziemniaków

Polecane posty

a to wiadro ma pojemność z 5 kg , i tak zjedlismy na trzy osoby i co chwile kazdy sobie dokładał, mlode ziemniaczki pychotka są można je jeść do woli i w ogole sie po nich nie tyje !!! Bo nie byly polane żadnym tłuszczem tylko posypane posiekanym koperkiem . Jest to danie dietetyczne , pożywne i bardzo smaczne. Do takich ziemniaczkow mozna zrobic surowke z mlodej kapusty, pociachanej marchewki, cebuli, jabłka kawalki czerwonej papryki z posiekaną natką pietruszki , lub wymyslic inna kompozycje surówki z balej kapusty. Wiec dalej do roboty i zajadajcie sie młodymi ziemniaczkami ze surówką z białej kapusty

Gość olabogełe
a nie lepiej było sobie zrobic kanapeczki?:D

czesc obiadek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kanapeczki zrobie wieczorem na kolacje , zjemy caly bochenek chleba bo lubimy wieczorem zajadac sie kanapeczkami i chodzimy pozno spac

🖐️ tak żartowałam jeszcze do końca nie zjedlismy tych ziemniaczków parę zostało na dnie garnka

Gość olabogełe
obidek, jestes przejebana:)

Gość asdfg
i wcale po nich nie tyjecie, jesteście zdrowi i szczupli :)

Gość miss Jones :D
obiadku jakie jescze suróweczki robisz

Gość do glupiego obiadku
wpieprzaj dalej te swoje ziemniaczki a juz niedlugo twoja dupa nie zmiesci sie w drzwiach

futryny mam szerokie chyba gdzies na 90 cm to zmieszcze sie w drzwiach

faceci mieli kotlety mielone z indyka a ja jajko sadzone 🌻 Pauuulla24 ma racje wiec sie nie martwcie o moja dupełe

Gość alefajniee
obiadek to dziecko wojny jest, ziemniki na surowo wpieprza w skorach nawet nie myje, zje byle gowno byle duzo

jak sa bez sosssssu to nie sa tak kaloryczne :P a ziemniaki z posiekanym koperkiem można jeść tyle ile sie chce i w ogóle się nie tyje :)

a zresztą jak sie przytyje po obiedzie pare deko to żadna tragedia , smacznego jedzcie to nie będziecie tacy nerwowi bo przez te wasze diety nie macie humoru :)

Gość ziemniaki nie są kaloryczne
tylko zapychające układ pokarmowy kaloryczne są tylko polane tłuszczem lub sosem zresztą łatwo można na necie sprawdzić kaloryczność i bzdur nie pisać...

a młode to już w ogóle ani kaloryczne, ani zapychające i można jeść do woli z warzywkami, z koperkiem

jak sie zapcham to wypije sok z kiszonej kapusty, a póki sa młode warzywka to trzeba je jeść dowoli co ziemniaków sie boicie?

gratuluje podejscia do zycia i duuuuuuzej dooopy jak nie teraz to w przyszlosci na pewno. na kazdym topiku tylko o zarciu piszesz.

Gość alefajnieee
grube dupska to wszystko zjedza i bede sie obrzerac ile wlezie i co tylko im w lapy wpadnie a pozniej wymyslaja ze 5 kg ziemniakow nie tluczy bo tluszczu nie ma, haha ale bzdura

Gość alefajnieee
turlac ty ty sie mozesz grubasie :)

mam 47 lat, 166 wzrostu i 55 kg wagi o kalorymetrii uczyłam się w szkole pielęgniarskiej i ta wiedza zawsze mi się przydawała a zresztą gruba dupa też nie byłaby wielkim zmartwieniem, bo najważniejsze to co we wnętrzu jednak natura była łaskawa i obdarzyła mnie całkiem zgrabną figurą co również jest miłe :)