Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokosia bananowa

Sama w wielkim mieście :O

Polecane posty

Gość kokosia bananowa

Siema. Od tygodnia mieszkam i pracuję w Wawie. Studia zaczynam od października a teraz mieszkam w akademiku. Czuję się wręcz żałośnie, na dole tylko babka z recepcji a ja sama w całym akademiku. nie jest on duży, ale na piętrze jeste zupełnie sama. Na parterze mieszka taka starsza kobieta, pracująca. W pracy nikogo nie da się poznać, bo każdy odbimba swoje i idzie do domu. Od mamy dostałam pieniądze i mapę stolicy. Z jedną walizką wybrałam się pociągiem tutaj. Jestem strasznie samotna. Nawet nie mogę poznać miasta, bo padam wyczerpana jak wracam i każdego dnia tak samo. Jestem strasznie zagubiona, te wszystkie autobusy, tramwaje, pociągi na dworcu... Pierwszego dnia zupełnie się zgubiłam na dworcu w podziemiach. Pytałam ludzi ale tłumaczyli jakoś dziwnie aż w końcu starsza pani się nade mną zlitowała i wyprowadziła stamtąd. Zobaczymy jak to będzie od października jak się ludzie wprowadzą. Mam nadzieję że już nie będę taka samotna, bo nie jestwm przyzwyczajona do bycia samej choćby przez jeden dzień :O

Gość Romantyczny Krystek
Uwazaj na siebie :)

Gość goła dupa
za pół roku wspomnisz ten temat ze śmiechem. też to przeżywałam, nawet często wyłam z tego powodu, a dzisiaj mam z siebie ubaw :P

Gość podsumujmy to wreszcie
nie przejmuj się, poznasz miasto i przyzwyczaisz się, a dlaczego jesteś tu wcześniej? w wakacje? z powodu pracy, musisz zarabiać??? jak wprowadzą się studenci to poczujesz się raźniej, idź sobie do kina, poznaj okolicę, nie bój się bo nie ma czego