Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsparcie jest

Jakim kolorem kredki malujecie brwi?

Polecane posty

Gość wsparcie jest

I przy okazji jaki macie kolor wlosów? I czy jasna oprawe oczu czy ciemna? Ja mam wlosy ciemny blond, jasne brwi , maluje kredka grafitowa,ale nie wiem czy mi to pasuje , w brazowej kredce wygladam dziwnie . Jaki kolor mi polecacie?

Gość ja mam na brwiach makijaz
permamentny i nie musze ich niczy malowac

Gość QQryQ01010
Ja myślę, że ciemniejsza kredka pasowałaby ci bardziej, chociaż nie wiem. Sama mam jasne blond włosy (niefarbowane) i czarniusienkie brwi i rzęsy (też nie farbowane). Taki defekt, ale w gruncie mnie się podoba, byle naturalnie wyglądać.

Włosy mam kasztanowo-brązowe, a brwi nie maluję, bo i tak są czarne. Nie chcę wyglądać jak idiota :)

Gość olabogełe
miła, a na foto wyglądasz jakbyś miała pomalowane:-)

Gość posterunkowa michelll
jak mozna malowac sobie brwi?:o

ja mam blond dosc ciemny i maluje nie kredka ale cieniami do brwi z sephory, taka paletka - cos w stylu wosku do brwi ktory nakladasz najpeirw a potem cien, takim specjalnym pedzelkiem. efekt jest naturalny, kredka to sobie steczkowska maluje

każdy mi to mówi są w 200% naturalne;) w zerówce babka się mnie zapytała czy maluję;/ ;/ głupia baba gdzie ona widziała 6 latkę którą mama wypuszcza pomalowana do przedszkola;/

brunetka, choc ostatnio troche rudawa uzywam brązowej kredki do brwi. próbowalam też grafitowa ale jest jednak za ciemna i dziwnie sie w niej czuje. powinnaś spróbowac bązową kredke z inglota nr.503 taka z grzebyczkiem. dla mnie jest idealna i mocno polecam...

Gość beti161084
Ja mam bardzo jasny blond,prawie że biały i maluję brwi grafitową kredką bo brąz mi nie pasuje.

Hm, ja nie używam kredki do bryg, moje są ciemne. Mi się bardziej podoba jak dziewczyna ma nawet jasne brwi, lecz naturalne. A permanentny to już w ogóle, szczególnie jak schodzi.

Gość gość
Jestem ciemną blondynką, a brwi mam zrobione permanentnie- tzw. ombre :) poczytaj sobie o tej metodzie, jest trwała i wygląda naturalnie- o ile wybierzesz dobry salon- ja robiłam w Wawie na Wilczej, w "Jest Pięknie".