Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz1992

Krwawienie w trakcie cyklu miesiączkowego

Polecane posty

Gość Mateusz1992

"A więc ja i moja dziewczyna postanowiliśmy pobaraszkować w jeziorze, na początku wszedłem w nią na ok . 10 sekund po czym stwierdziliśmy że to głupie bez gumek itd więc przestaliśmy, po 2 dniach podczas zabawy paluszkami dość agresywnie zauważyliśmy na prześcieradle plamę krwi. I teraz pytanie do was Czy to mogło być spowodowane zapłodnieniem podczas tamtej chwili chociaż nie sądzę żeby podczas tak krótkiego czasu cokolwiek wyleciało z penisa, czy może zrobił się jakiś stan zapalny narządów płciowych mojej partnerki przez brudną wodę w jeziorze, czy może uszkodziłem jakąś tkankę w środku paznokciem i dlatego krwawiła pomimo iż nie odczuła żadnego bólu?? A może coś innego? dużo czytałem w internecie i jest tyle możliwości przyczyn krwawienia że już sam nie wiem co może być spowodowane tym przypadkiem i czy mam wybrać się z nią do ginekologa.. ;( PS: Krwawienie było tylko raz a baraszkowanie w jeziorze w okolicach dni płodnych" No więc to pisałem jakiś czas temu i uzyskałem od was odpowiedzi w stylu "na 100% nie jest w ciąży, musiałeś ją zadrapać" niestety dziś rano plamienie się powtórzyło a dziewczyna jest dopiero w 2/3 cyklu miesiączkowego. krwawienie nie było obfite, krew była dość ciemna. Mamy wybrać się do ginekologa? Czy może to normalne? A jeżeli już mieli byśmy iść do ginekologa to ile kosztuje prywatna wizyta? Z Góry dziękuje za odpowiedzi