Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nijaka1889

sex..

Polecane posty

od 5 lat jestem z facetem i nie mialam z nim nigdy orgazmu... zaczelam nawet sama sobie dogadzac zeby nie zdradzac. Macie jakies sposoby na wiekszy poped seksualny? tabletki, cokolwiek...

Gość bershkaa
wiadomo,ze u kobiet orgazm ciezej osiagbac, moze zanim zaczniecie sie kochac troche sie rozgrzej ja tez nie mam orgazmu podczas stosunki chyba,ze pomoge sobie reka badz partner

Gość Janek 0000000
umów sie ze mna na sex to ja ci pokaże i dam tobie niebiański orgazm

no mnie też lechtaczka ratuje czasami, ale wstydze sie tego przy nim robic... a on raz dotknie i zaraz znowu skupia sie na sobie, nie umiem sie rozgrzac, on juz powoli w ogole nie sprawia mi zadnej przyjemnosci...

Gość a-ja-jaj
a jak wygląda orgazm u kobiety????????????

Gość Janek 0000000
bo twój facet to egoistyczny analfabeta seksualny jest dziwie sie ze nim jestes chyba ze dla kasy z nim jestes

jak wyglada? to sie czuje po prostu, ze osiaga sie szczyt... aczkolwiek kazda laska z latwoscia moze to udac..

nie, nie jestem z nim dla kasy... To moj pierwszy i jedyny facet w zyciu... myslalam, ze to moja wina, bo zaczelam uprawiac sex w wieku 15 lat.. sa jakies tabletki na to?

Gość nie przejmuj sie tym
nie ma takiego leku i nie wierz nikomu kto twierdzi inaczej Przetestowałam wiele róznych kremów żeli tabletek kropelek i ziół NIC nie pomogło dodam ze mąż jest czuły i dba o mnie A ja taka zimna ryba Wprawdzie orgazmy czasem mam ale jak sie skupie:) a czesto jest tak ze tylko leze i czekam az on skonczy Ostatnio kupiłam znowu jakies krople i tez porazka A tak sie złozyło ze mialam problemy z zołądkiem i poszłam do lekarza A ten spojrzał na mnie i powiedział ze to poczatki depresji i widac po mnie ze nie jestem szczesliwa Tak wiec wyszło na to ze wszystko bierze sie z głowy Dostałam skierowanie do psychiatry i nie wiem co z tym dalej bedzie Narazie sie waham Tazkze nie szukaj pomocy w chemii tylko w głowie :)

Gość Janek 0000000
no własnie i przez to udawanie orgazmu kobieta nigdy nie zazna seksualnej podniety uniesienia echhh.......

Gość a-ja-jaj
a co się wtedy czuje?dla mnie to może facet się ruszać w środku i ze 3 godziny jest przyjemnie ale czy to orgazm?

Gość oceniacz cichy
Zmień faceta, jak nie chce Cię tam dotykać. Jego wina, jego strata. Albo znajdź sobie "cichego dotykacza" :)

hmmm. ja jak mam orgazm to nagle czuje takie spiecia w srodku, wszystko mi sie spina i rozluznia, tak jakbym dochodzila na szczyt... jest przyjemnie i nagle coraz bardziej, bardziej, az jestes na szczycie i to opada... ja ogolnie mam ochote na seks, ale przez brak orgazmu z nim nie chce sie juz z kim kochac...

Gość bershkaa
no wiesz wstydzisz sie "tam" masowac przy nim ale w koncu kiedys musisz zaczac? trzeba czasu zeby poznac swoje cialo i zlokalizowac miejsca w ktore dotkniecie sprawia,ze sie podniecasz napisze jeszcze ,ze delikatne draznienie drugiej dziurki sprawia ,ze jest wieksza podnieta albo niech ci facet delikatnie masuje sutki? musisz poprobowac bo kazda reaguje inaczej

Gość Janek 0000000
ja sie dziwie ze twój facet nie widzi tego twojego problemu ze nie próbuje wczuć w twoje potrzeby jakis dziwak-cudak ten twój men

no na mnie dziala lechtaczka, odplywam jak sie tam dotykam.... musze sama sie chyba tam masowac.. a nie zmienie bo ko kocham i jest dla mnie pomocny w wielu innych sprawach..

widzi... najgorsze ze ja sie tak zablokowalam na seks z nim, ze nie chce sie w ogole kochac.. i mam chyba nerwice...

Gość Janek 0000000
to do psychiatry pędz bo z nerwicy to juz tylko krok do depresji

Gość a-ja-jaj
to ja chyba nigdy nie poczuje co to jest orgazm w dobrym seksie .gdzie jest łechtaczka?albo punkt G?

Gość fall konetti
orgazm u kobity wygląda tak że w fazie początkowej dochodzi do znacznego wybałuszenia gałek ocznych a następnie część ustno twarzowa wykrzywia się w charakterystyczny sposób aż do rozdziabienia japy i wydania charkocząco jękliwych dzwięków z rozciągniętych strun głosowych, nastepnie obserwujemy falowe wstrząsy sejsmiczne całego cielska lub jego dolnych części a w etapie końcowym pojedyncze podrygi deliryczne. całość przedstawienia kończy się bezwładnością mięśni prążkowanych i gładkich i bezczynnym leżeniem nieprzydatnego już do niczego sensownego cielska ...no i to by było na tyle 🖐️

Gość bershkaa
wiesz o tym,ze psyche mogla ci skrzywic amfa? a ten wyzej co twierdzi,ze od nerwicy do depresji jeden krok to sie myli ja mam depresje choc na poczatku objawiala sie niepokojem i atakami lęku

Gość bershkaa
ale depresja i nerwica to są różne dwie choroby choc maja pare wspolnych objawow

Gość a-ja-jaj
a punkt g gdzie jest?

Gość Janek 0000000
bershkaa najpierw jest stres potem nerwica a na koniec deprecha jeśli w pore człowiek co z tym nie zrobi nie wiem czy zmiana otoczenia czy zmiana pracy albo psychiatra niewaznie moze się objawiac w kazdym w/w stadium lęk mamy nerwice lękową i depresje lękowa

ze stresem i pozniej nerwica to prawda... co do depresji nie wiem... czy to w takim lancuszku idzie? nie mam pojecia...

Gość bershkaa
u mnie byla tesknota,płacz potem depresja wiec co innego a z nerwow roznie moze człowieka potrzepac:( neistety

Gość Janek 0000000
google nie bola jak masz siłe czytac na te tematy jak stres nerwica depresja lękowa to poszukaj sobie i poczytaj może cos ci da do myślenia.