Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nijaka1889

sex..

Polecane posty

Gość julka kulka
dziewczyno kobieta im starsza tym wieksza zdobywa wiedze na orghazmy za wczesnie...za malo znasz tajniki sexu...teraz bzykasz bo bzykasz potem to co inengo

Gość Janek 0000000
byc może w tej kwestii ciało-sex nie pasujecie do siebie ze jestes zblokowana jak piszesz

Gość julka kulka
to prawda taka ejst kolejnosc wszystkie etapy rpzeszlzam i ejstem na etapie nerwicy depresyjno lekowej nie lecze sie

Gość a-ja-jaj
to pewnie ja się blokuję już w głowie że nie będzie mi dobrze i nie chcę kochać się. ale jak wypiję ze 2 browarki wtedy jest zaje....! tylko że ja chcę na trzeźwo robić i żeby było przyjemnie. kurczę ,jak kilka lat temu miałam pierwszy raz z facetem ,to wtedy miałam ochote na sex z 5 razy na wieczór,a teraz co drugi dzień się kocham i to nie za bardzo mam chęci na sex .co się stało?

Gość Janek 0000000
Julka-Kulka dlaczego nie leczysz się?

ja sie kocham raz na miesiąc bo mam taka blokade... ;/// a po 2 browarkach sie chce, ale orgazmu i tak brak...

Gość a-ja-jaj
faceci maja najlepiej u nich zawsze jest orgazm. raz na miesiąc ?z moim mężem to by nie przeszło ...góra tydzień jak się nie kochamy ,potem się kłucimy

on siedzial za granica pol roku, rzadko sie widywalismy, jakos tak wyszlo... teraz widujemy sie czesto ale opor zostal..

Gość pom
mnie tez sie jeszcze nie zdazylo miec orgazmu a mialam kilku partnerow

Gość pom
czy to jest wogule mozliwe

Gość Janek 0000000
nijaka to musicie sie uzbroic w cierpliwosc i pracowac na tym by się mogła odblokowac

Gość a-ja-jaj
jeśli mam ochotę naprawdę sama ,to jest przyjemnie mi z nim.ale jak on mi mówi choć się pokochamy ,to wtedy leżę jak ta kłoda... rozmawialiśmy o tym ,i narazie przystaliśmy na tym że ja sama powinnam mieć ochotę na sex...i proponować .bo gdy będę się kochać tak jak "kłoda "to nic dobrego nie wyjdzie z naszym seksem.

ja jestem tez zablokowana przez psychike, z powodu strachu przed hiv... no ale wczesniej tez mialam opory i problemy z tym...

Gość julka kulka
Janek poniewaz raz bylam dostalam tabsa i po 3 dniach podziekowalam bo zlapal mnie starszny atak paniki jakiego w zyciu nie zaznalam i od tej pory mam je codziennie....w obawie o inne objawy nie chce zadnych lekow

Gość Janek 0000000
a jaka nazwa tego tabsa jesli wolno spytac

Gość a-ja-jaj
wcześniej jak panienka jeszcze bałam się ciąży a się kochaliśmy kilka razy dziennie ,teraz po ślubie kiedy mogę wpaść "legalnie" nie mam ochoty na sex... a może sex mi się już z nudził?