Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adikta

ciało do oceny.

Polecane posty

Gość adikta

bardzo prosze o szczere opinie i jakieś dobre rady. w ostatnim czasie udalo mi się schudnac 10kg, z wagi 62 doszłam do 52. jestem bardzo niska, - 162cm. wszystkie wymiary podalam na fotkach, dodam tylko ze biust mam C75 mam straszny kompleks na punkcie brzucha, bo wyglada masakrycznie. nie wiem dlaczego ale na dole pod brzuchem mam odznaczona tak jakby kreske. zapewne dlatego ze mam za duzy brzuch. czy jesli uda mi sie zgubic brzuch i jakims sposobem sprawic zeby byl plaski to czy ona sie jakos zniweluje? jakie cwiczenia mozecie polecic? ostatnio dosc czesto jezdze rowerem, tak po okolo 13km dziennie, czy to cos pomoze? http://www.voila.pl/089/tvzy9/?3 http://www.voila.pl/089/tvzy9/?2 http://www.voila.pl/089/tvzy9/?4 http://www.voila.pl/089/tvzy9/?1

Gość oceniam na 11
Super :)

Gość deere
na tym drugim zjeciu masz troche płaskie dupsko a powinno byc pulchne i jedrne

zdj 1,3 i 4 - zajebiaszcze :-) masz super figurę, na 2gim trochę niekorzystnie, pupa jakby sflaczała i majtki za małe? Ale masz fajną opaleniznę dlatego wyglądasz korzystniej :) daję 8,5 na 10🌼

Gość ciało ok, ale kup inną
bielizne..te majtki wbrew pozorom nie wyglądają seksownie :-o

Gość ciało ok ale
tyłek tragedia!!!

Gość jak udało ci się schudnąć??
?? autorko? własnie z takiej wagi 62 kg chce schudnąc 50 powiesz jak to osiągnęłas? mam tyle wzrostu co ty

Gość adikta
ogolnie bardzo zmienilam nawyki zywieniowe, zaczelam sie zdrowo odzywiac :) ograniczylam ziemniaki, slodycze, alkohol itp. udalo mi sie praktycznie bez zadnych cwiczen i wlasnie teraz musze to jakos nadrobic , bo z tym brzuchem to tragedia jest ;/

Gość radzę bardziej nad
pupą popracować bo jest 100 razy gorsza niż brzuch. rozumiem ze brzuchem bardziej sie przejmujesz bo sie widzisz częściej od przodu i o tyle się zapomina. Ale tyłeczek masz płaściutenki i zapadnięty a to bardzo zle wygląda w obcisłych spodniach czy bieliżnie. na brzuch wystarczy odrobina brzucszków. rób 50 dziennie i juz po 2 tygodniach zobaczysz roznice

Gość autorko a ile zajęło
ci schudnięcie 10 kg? gratuluje swoją drogą, ładny spadek wagi

Gość adikta
a jazda na rowerze ma jakis wplyw na pupe? jakie mozecie polecic cwiczenia aby ujedrnic ten nieszczesny tylek i przy okazji brzuch?:) schudniecie zajelo mi okolo 1,5-2 miesiecy bylo to 3 miesiace temu i na cale szczescie do tej pory nie mam efektu jo jo ale zobaczymy jak bedzie dalej, mam dobra motywacje :)

Gość buuuummmm
majtki na swoj rozmiar dupki kup koniecznie!!!!! bo tak to ladna normalna figura! tylko w zamalych majtasam to nie korzystnie sie wyglada....

Gość adikta
nie wiem dlaczego te zdjecie tak wyszlo bo generalnie te majtki sa na mnie za duze :D to jest rozmiar L, z czego ja zeszlam do S. no ale jakos niefortunnie sie ulozyly, moze po prostu jakos za nisko je mialam ze tak to wyglada

Gość maslana rybka
panie, daj mi takie cycki :D zrób cos z brzuchem i tylkiem to bedziesz taka laska, ze takie pasztety jak ja beda sie skrecac z zazdrosci:P

Gość adikta
hehe dzieki dzieki ;) z tym że właśnie co to ma byc to 'cos' co mam zrobic z tym nieszczesnym brzuchem i tylkiem?:)

Gość grrrrrrrrrrrrr
omg bajka

Gość bejbikooo
ładnie!!!!

Gość omggg
i maszynke do golenia zmieniamy bo pryszczyki widac kolo paszki ;)

Gość bejbikooo
Ja chcę numer telefonu ;-)

Gość kotka_srptka
masz pryszcze pod pachami!!!!laaaaaaaaaaa a figura spoko, bardzo ladna

fajne cialko.....ale.... bioderka za waskie ,albo ramiona za szerokie.... ale z uszka bym nie wygonil:P:P

Gość nazca
piszesz ze jestes bardzo niska masz 162 cm , kobieto bardzo niskie to sa dziewczyny o wzroscie 155 cm a za wysokie to sie uwaza 168-170 bo nie mowie tu o jakis kobylach 180 cm i rozmiar buta 42

Gość Motilka
tak jak czytam posta od początku to widzę że dużo osób doszukuje się czegoś na siłę :D a prawda jest zapewne taka że Twój facet (o ile takowy jest) musi być w siódmym niebie jak na Ciebie patrzy. nie jesteś szczupła jak wieszak ale masz śliczne ciało! faceci nie zauważają takich szczegółów jakie widzą panienki tu obecne, więc szczerze zazdroszczę. Monika