Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opsesa

Moj maz zglupial, jak go powstrzymac?

Polecane posty

Gość opsesa

Moi rodzice zwyzywali mojego meza od nieudacznikow zyciowych, skurwysynow, smieci, chujow. Przy calej tej klotni byli obecni rodzice i siostra meza, oraz ich gosposia a takze dwoch kolegow meza. Moj maz powiedzial ze zamierza moich rodzicow podac do sadu o znieslawienie. Jak go powstrzymac?

Strzel wałkiem przez łeb to mu wybijesz ten pomysł z głowy :P

Gość musisz znaleźć dowody
na to, że słowa, które padły pod adresem Twojego męża, są zgodne z prawdą.

Gość opsesa
Moi rodzice przesadzili, ale moj maz powiedzial mi ze albo stoje po jego stronie albo po jego rodzicow. Z reszta moj maz ma swiadkow na zachowanie moich rodzicow i powiedzial ze im tego nie daruje. Z reszta rodzina mojego meza to szumowiny i moj maz dokladnie sie w nich wdal.

Gość Jola z pola
To po co z nim siedzisz, jak to szumowina ?? hę ??

Gość opsesa
No bo go kocham, ale nie myslalam ze kiedys dojdzie do czegos takiego ze on wlasnych tesciow bedzie chcial postawic przed sadem, jeszcze najgorsze jest to ze sa swiadkowie ktorzy beda zeznawali na jego korzysc a moj maz jakby specjalnie ukartowal to spotkanie i wiedzial o tym ze moi rodzice nie panuja nad soba.

Gość musisz znaleźć dowody
poradź mężowi, żeby w takiej sytuacji oskarżył rodziców o zniewagę, a nie o zniesławienie. Zniesławienie oznacza, że rodzice powiedzieli o nim niepradę - a ciężko udowodnić, że nazwanie go "chujem" było prawdziwym czy nieprawdziwym stwierdzeniem.

Gość weź i strzel go w pysk
twoi rodzice zasługują na szacunek niezależnie od tego co by mówili. Gdyby mi tak mój mąż zrobił to zabiłabym go.

Gość opsesa
Ja nie chce by moj maz ciagal moich rodzicow po sadach, to sa starsi ludzie a on powiedzial ze jego to nic nie obchodzi i stwierdzil ze powinnam sie wyprowadzic do rodzicow skoro tak ich bronie, moi rodzice mu duzo wiecej powiedzieli niz tylko to co tutaj napisalam.

Gość i dobrze zrobi

Gość Maqx Zander vel Klaun
Ale nie widze najważniejszego-czy powiedzieli prawdę:P.

Gość opsesa
W pewnym sensie powiedzieli prawde, moj maz zarabia 2500 tysiaca, nie mamy jeszcze wlasnego mieszkania bo mieszkamy u jego rodzicow. To jest miedzy innymi powodem dla ktorego moi rodzice tak powiedzieli mojemu mezowi.

Gość nie przesadzajcie o tych sadac
h - mamy demokrację, sądy są dla obywateli - nic w tym złego że rozwiązujemy konflikty w cywilizowany sposób. Moim zdaniem lepiej przedstawić swoje racje przed sądem niż sądzić się samemu. Wolałabyś, żeby Twój mąż sam wymierzył karę według własnego uznania i poczucia sprawiedliwości? Może lepiej dla wszystkich jeśli zrobi to obiektywny i ograniczony przez niezależne od niego prawo sędzia.

Gość opsesa
Mowilam mezowi by porozmawial z moimi rodzicami, ale on sie uparl w dodatku jego rodzina caly czas go napuszcza by im nie odpuscil. Powiedzialam mezowi by darowal to moim rodzicom i sobie odpuscil ale on jest uparty i zawziety.

Gość Twój mąż ma rację
i pokazał jaja. Nikt nie ma prawa znieważać drugiego człowieka. Uważam, że powinien doprowadzić to do końca, też bym tak zrobiła na jego miejscu!

Gość cóż.............
niech poda ich do sądu... o czym tu debatować..... :D

Gość opsesa
Ale po co ma to robic? to sa starsi schorowani ludzie, on chce ich wykonczyc, skonczy sie w koncu tym ze i ja od niego odejde. Nie raz jak byla miedzy nami awantura to moi tesciowie grozili ze wezwa policja, i mowili to tylko do mnie twierdzac ze ja rozpoczynam klotnie. Tak wyglada nasze malzenstwo.

Gość nie przesadzajcie o tych sadac
To wolisz, żeby Twój mąż sam wymierzył sprawiedliwość?

Gość FREEpalestine
opsesa a ty ile zarabiasz? rozumiem, ze znacznie wiecej od swojego meza skoro Twoi rodzice nazwali go nieudacznikiem

Gość FREEpalestine
tak poz tym to mysle ze to prowo sytuacja tak absurdalna, ze wrecz niemozliwa

Gość deere
wystaw mu anala ...

Gość ciekawe co zrobicie jak wasze
bardzo dobrze chlopak zrobi. jeszcze tobie powinien spuscic wpierdol a potem wywalic z domu

Gość ciekawe co zrobicie jak wasze
gdyby moi rodzice tak powiedzieli do meza to dostali by w pysk rowno :P a potem zakonczylabym kontakt z nimi widze ze macie solidne podstawy w malzenstwie - brac strone rodzicow nawet jesli wyzywaja ci meza od choojow

Gość opsesa
Ja zarabiam 900 zlotych, to jest wystarczajacy zarobek jak na kobiety. Moj maz narazie pracuje, liczy na awans, przynajmniej tak mowi. Jestesmy niecaly rok po slubie i do tej pory nie mamy wlasnego mieszkania, tylko mieszkamy u jego rodzicow.

Gość Do nudnej prowokatorki!!!
nastepny glupi temat prowokacja. Powiedzialam ci dziecko zebys sobie wziela ksiazke i poczytala bo narazie to jest setny temat o tym samym. Kazdy twoj temat to klotnie w rodzinie, zmien temat bo robi sie to nudne...

Gość FREEpalestine
opsesa ciagle podejrewam ze to prowo, bo jestes absurdalna 900zl to nie jest ponizej minimum? aha :O no tak skoro ty dokladasz do budzetu 900zl, a on tylko 2500zl to niezaprzeczalny fakt- goscui jest zalosnym nieudacznikiem przy twoich wysokich zarobkach powinien zarabiac co najmniej 5tys i juz rok temu wybudowac dom wspolczuje rodzicow, chyba sama sobie zdajesz sprawe, ze sie zachowali jak buce

Gość jak dobijesz do jego zarobkow
to bedziesz mogla podskakiwac

Gość do do nudnej prowokatorki
Też to zauważyłam że tematy jakie tu są to "kłótnie rodzinne""zmuszanie do aborcji" itp, pisane z różnego punktu widzenia, widocznie komuś marzy się takie życie :D :D :)