Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesforna sarenka

Kobieca zawisc - wasze historie

Polecane posty

Gość niesforna sarenka

Prawie kada z nas doznala tego uczucia - na imprezie, w szkole czy w pracy - zazdrosci (albo zawisci) w stosunku do innej dziewczyny, ktora ma to cos co uwazamy ze nam brakuje np. jest piekna, poularna, superdowcipna, albo z jakiegos powodu podziwiana i adorowana itp. Jakie mialyscie sytuacje i czego zadroscilyscie? Czy kiedykolwiek posunelyscie sie do jakis intryg, by utrudnic zycie dziewczynie, ktora byla sola w waszym oku? Albo moze jestescie po tej drugiej stronie i to wy bylyscie ofiarami kobiecej zawisci i macie jakas historie do opowiedzenia?

Gość niesforna sarenka
nie widze zwiazku filmik z youtube z moim tematem

Gość niesforna sarenka
ok, opowiem historie, ktora uslyszalam od znajomej na jakiejs dyskotece (imprezie?) strasznie denerwowala ja jakas znajoma jej dziewczyna, bardzo atrakcyjna zreszta, ale miala doczepiona treske czy cos w tym stylu moj znajoma wziela nozyczki, podeszla do niej w moemncie gdy ona tanczyla i odciela jej spory kawal wlosow :P oto do czego potrafia posunac sie zawistne kobiety

Gość gość
Doswiadczylam.W moim przypadku posunely sie do przemocy fizycznej.

Gość nie jestem zawistna
ja też doświadczyłam kilka razy,m.in zrezygnowałam z pracy przez knucie starszej i brzydszej koleżanki która była przyjaciółką kierowniczki,nie zwolniono mnie ale sama nie chciałam pracować w takiej atmosferze,zazdrosciła mi powodzenia u męz

Gość gość
Przytocze wypowiedz z innego watku,czesto tak jest,ze jak laska jest ladna to jeszcze pol biedy,ale jak jeszcze nie da sobie wejsc na glowe tym brzydszym,to dopiero jest sola w oku. x 30ttkkaa 2013.12.10 doskonale cie rozumiem. teraz mam 30 lat ale kiedys jak bylam mloda bylam chyba jedna z najladniejszych dziewczyn w miescie a juz na pewno w sredniej szkole liczacej okolo 1. 500osob. dziewczyny zazdroscily mi do tego stopnia, ze knuly wobec mnie rozne intrygi aby mnie oszpecic. raz nawet zaczęto mnie bić ale zyczliwi znajomi mnie obronili. jedyne co moge c***owiedziec to raczej nie wnikaj w klotnie- ja bylam dosc pyskata nie dosc, ze wkurzalam swoim atrakcyjnym wygladem to jeszcze pyskowaniem i za to wlasnie probowano mnie oszpecic. ale jak sie mozna nie wkorzyc jak grupka dziewczyn planuje obciac ci wlosy sila "to bedzie brzydsza"