Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkaaaaaaaaaaaaaa

Czy kobieca bielizna ma jakieś znaczenie dla mężczyzn?

Polecane posty

Tak jak w temacie :) jestem ciekawa co wolą i czy w ogóle zwracają na to uwagę?

Gość rtyu
Kobieta bez bielizny, to jak kobieta bez cipki.

chodzi mi bardziej o to czy obojętnie im jest np czy to bawełna czy to koronka i kolor itd ;)

Gość nic nie ma w TV
uwielbiam kobiety odziane we włosienice.

Gość szu szu szuuuuuuuuu
też się nad tym zastanawiam, dobre pytanie :)

Gość rtyu
" chodzi mi bardziej o to czy obojętnie im jest np czy to bawełna czy to koronka i kolor itd " Koronka jest bardzo seksowna, ale normalne, że nie będziesz ciągle koronki zakładać. Każda bielizna jest fajna ... ważne żeby jakaś była i facet mógł sobie pooglądać to smakowite ciałko skryte tu i ówdzie ;-)

Gość karo88
Pewnie, że ma znaczenie. Inaczej mężczyzna postrzega kobietę w nieestetycznej bieliźnie, a inaczej w pięknym, eleganckim komplecie, który daje efekt takiego wysublimowania, dobrego smaku i estetyki. Ja przetestowałam wiele kompletów bielizny w poszukiwaniu tego najbardziej odpowiedniego i przyznam że mój wybór padł na Krisline. Ich ostatnia kolekcja mnie zauroczyła. Falbanki, kokardki i te wszech obecne koronki. Cudo :)

Gość takMAA
Faceci to wzrokowcy jasne że to ma znaczenie ;) dla nas chyba też zresztą Ja lubie siebie w seksi bieliźnie , faceta też wolę w fajnych bokserkach niż wypranych zwykłych majtach ;) Zresztą gdyby to nie miało znaczenia to nikt nie szyłby seksownej koronkowej bielizny ;) reformy nie są pociągające a koronkowe majtki faceci ściągają z nas z wielką przyjemnością ;)

Gość vcvcxes
na pewno ma , ale niewielkie znaczenie . KObieta i tak najlepiej wyglada bez ubrania .. Ale bielizna moze miec znaczenie jak sie ja zdejmuje .. POtem jest nie wazna

Gość beataaaa123654
pytanie tak samo mądre jak "czy sport to zdrowie". JASNE ZE MA ZNACZENIE, CO MYSLISZ ZE FACETOWI OBOJETNIE CZY JESTES W PATALONACH XXL CZY W KORONKOWYCH STRINGACH?

Gość babuszkaZWYLF
Kobieta najlepiej wyglada bez bielizny! najlepiej jak ma 18 lat skończone w zwyż byle okres miała i nie przekwitła . . . wtedy się bierze nową do zapłodnienia . . .

Gość Facey Facet Facet
Dla mnie ma ogromne znaczenie. Jak widze ze kobieta chodzi w babcinych majtkach to odpada w przedbiegach. Co innego jak ma jakies fajne stringi:)

Gość Facey Facet Facet
I dodam jeszcze ze blondynki sa dla mnie aseksualne. Obrzydzaja mnie ich ryje , wszystkie sa takie same.

Gość ABCbielizny.pl
A to moim zdaniem duży błąd, przecież blondynki to piękne kobiety... Ale każdy ma inny gust i niektórzy faceci wolą brunetki. I rzadko kiedy spotyka się dziewczynę w babcinych majtkach,teraz każda chce wyglądać sexi:) Pozdrawiam www.abcbielizny.pl

Gość Grzesław
Dla mnie damską bielizna ma duże znaczenie i też musi być koronkowa i z poliamidu, a nie z bawełny nie stringi a figi i to najlepiej od Wol-bara.

Gość lalalalallail
Ma duze znaczenie. Moj bardzo lubi, gdy ubieram krotkie koronkowe koszulki. Nie znosi za to moich ciplych zimowych pizamek.

Gość RamboXIV
Ważne by to byla TA kobieta, a jesli juz bielizna to bialy koronkowy komplecik :P

Gość ABCbielizny.pl
Żaden facet nie lubi jak kobieta zasłoni swoje ciało. Szczególnie jeżeli naprawdę ma co pokazać. Moim zdaniem najlepszy będzie komplet bielizny erotycznej,to ma ogromne znaczenie dla mężczyzny. Pozdrawiam www.abcbielizny.pl

Gość truskawkowapolewa
A mój chłopak lubi mnie widzieć w ładnej kobiecej bieliźnie. Niedawno dostałam śliczny komplecik marki nipplex i mówił, że bardzo ładnie w nim wyglądam. Uważam, że dobrze dobrana bielizna może pobudzić męską wyobraźnię.