Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham maryske jak mamuske

orgia?

Polecane posty

kto chcialby wziąć udział w orgii? może ktoś chce sie podzielic wrażeniami? ja raczej bym nie chciała.

ale niestety nie dano mi wyboru. Tata, wujo, trzech kuzynów i sąsiad z naprzeciwka zrobili mi przyjęcie urodzinowe-orgię. Nie powiem. Na początku było fajnie, ale jak luzowałam tatusia w cipeczce, wuja Zenka (teraz już wiem skąd ksywka "Wielki Zenon") w dupeczce, sąsiad i kuzyni walczyli zażarcie o dostęp do mojego otworu gębowego co zaowocowało wybitymi jedynkami (moimi), zwichniętym lewym barkiem (kuzyna Janka), podbitym okiem (kuzyna Krzyśka) i silnie poszerzoną gębą (moją). Mam teraz paszczę od ucha do ucha. No gdyby nie uszy to śmiałabym się na okrągło i dekiel by mi odpadł. I jeszcze ta szczerba po zębach...

nie czytam tego : )

A ja bym chciał :) bynajmniej nie mówię tu o regularnych imprezach tego typu, ale spróbować to by było fajnie. Przynajmniej było by co wspominać na starość :P

Ja wiem czy nie te czasy, dobre gumy i można się bawić ;) a przynajmniej chętnych zapewne łatwiej znaleźć niż X lat temu.

Gość :o znowu
Pomijam fakt, że temat założony tydzień temu. Autorka jest obłudna :D Zadaje takie pytanie, po czym sama pisze: Ja bym RACZEJ nie chciała. Co w języku kobiet(sama jestem kobietą) znaczy: chcę, ale wstydzę się do tego przyznać.