Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dvfsdvgzxcfv

schudłam w centymetrach, na wadze nie

Polecane posty

Gość dvfsdvgzxcfv

jestem na diecie miesiąc, dodatkowo duzo chodze, ćwczę biegam itp. byłam załamana ze nie mogę schudnąć ale dzisiaj przez przypadek przymierzyłam spodnie które mi wchodziły ledwo na tyłek dalej juz nie, i wlazły mi całkowicie mało tego biegałam dzisiaj w nich dlaczego? waze 80 kilo przy 164 chce wazyć 60 i taka wage po prostu musze miec jak to zrobic?

bo jak ćwiczysz to wyrabiasz mięśnie, które są cięższe od tłuszczu ;) nie przejmuj się

Gość dvfsdvgzxcfv
a w pewnym momencie waga zacznie spadać? wazyłam kiedys 65 kilo i uwazałam, ze jestem 5 kilo za duża dlatego mam cel własnie 60. planuje sie odchudzac do konca roku czyli jeszcze jakies 5 miesiecy potem juz wiadomo utrzymywanie wagi

Gość dvfsdvgzxcfv
????

Gość pleaseeeeeeeeeeeeeeeee
??????

Chodziłam na siłownię i na początku mimo, że chudłam to ważyłam tyle samo, albo więcej- ale jak ktoś zauważył tłuszcz znika, mięśnie się powiększają i taki jest tego skutek. Ale z czasem waga zacznie spadać. Często w ogóle jest tak, że długo długo nic, a potem nagle trach;)

Gość spokoooo!!!!!!
sympatic ma racje!!!! wszyscy wiedza, ze MIESNIE CIEZSZE NIZ TLUSZCZ!!! A po co Ci ta waga, jak widzisz, ze mniejszy rozmiar masz i wyrzezbiona figura!!!!! Gratuluje i pozdrawiam!!! N.

Gość cfrbgbcdrr
ok dzieki za pocieszenie ale ja i tak te 60 kilo muszę ważyć planuje kiedys ciąże i nie chce mieć wagi jak słonica