Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ankulkaaa

nie chce seksu

Polecane posty

Witam, jestem rozwódką od 4 miesięcy mam faceta. Mamy różne sytuacje w łóżku i nie tylko jest super oboje jestesmy podnieceni na maxa ale on nie chce sie kochać ponieważ twierdzi że gdy już chce we mnie wejść myśli o tym że jakiś czas temu w tym samym łóżku kochałam się z moim byłym mężem i poprostu nie potrafi. Co mogę z tym zrobić??

Gość wywalić lóżko i kupić nowe,o:)

tucholanka, nic podobnego...normalny ..

mówi że kocha ale też nie potrafi się ze mna kochać bo myśli o tym co robiłam z moim mężem. Nie raz mieliśmy już"gre wstępna" za soba i było cudownie ale on nie chce zrobic kolejnego kroku...

i nie ma innnego wyjścia... a ty chciałabyś chodzić w majtkach jego byłej....on odbiera to podobnie!

robienie tego w innym miejscu nie zmieni sytuacji....przyjdzie zima i co?....maja robić to na dworze?

już próbowałam w innych miejscach i tez nic z tego, wspólna kapiel teżnic nie dała. Zależy mi na nim kocham go,wiem że seks nie jest najważniejszy, ale jeśli sam dopuszcza do sytuacji które nas oboje podniecają to dlaczego nie chce nic więcej...

Gość ło matko!!!!
Wydaje mi się, że nie obejdzie się bez pomocy specjalisty. Nie chodzi chyba o łóżko, a bardziej o Twoją cipkę i fakt, że on nie może przestać myśleć o tym, że wcześniej spuszczał się w nią Twój mąż.

rozmawialiśmy na ten temat powiedział że chce i nie raz chciał ale nie potrafi

anulka .....jesteś tępa czy udajesz tępą? kup nowe łóżko....kanapę.....cokolwiek...i masz problem z głowy...... nie rozumiem nad czym się zastanawiasz....

myślisz że nowe łóżko rozwiążę problem??mogę spróbować ale wątpię w to że pomoże, bo gdy byłam u niego w jego łóżku sytuacja była ta sama...

stwierdzam że kobiety to jednak głupie stwory...nawet jeśli powie im się co mają robić i tak pytają czy aby na pewno to one są w ciąży a nie sąsiadka chociaż to one uprawiają sex a nie sąsiadka....:O:O:O:O:O:O:O

Gość ło matko!!!!
To nie chodzi o łóżko!!! On ma jakąś psychiczną blokadę i prawdopodobnie sam nie będzie w stanie sobie z tym poradzić. Trzeba się udać do specjalisty. To jest pewnie coś na zasadzie, że autorka jest dla niego w pewnym sensie nieczysta czy coś w tym stylu i stąd ta blokada. Nie jest to wina ani jej, ani jego, ani łóżka. Czasem dzieją nam się w głowie różne rzeczy, z którymi sobie nie radzimy.

autorka sama ma problemy ze sobą:(

Idź z nim do jakiegoś specjalisty, bo ma chłop jakieś problemy ze sobą i nic dobrego to nie wróży.