Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ada$

Byłem z nią na spacerze :)

Polecane posty

hmm chyba glupie zarty po to zeby popisac sie przed kolegami to jest wada...i niedbalstwo...na reszte potencjalna dziewczyna przymknie oko tak mi sie wydaje

Jak narazie nie przymykają na to oczu. niestety, bo taka samotność jest dobijająca.

czyli dla ciebie samotnosc jest dobijajaca? a powiedz mi jaki okres jestes sam?

Tylko 2 miesiące. Po 6 latach związku to nawet tydzień był nie do zniesienia.

Adas jestes typem widze ktory nie potrafi zyc przez jakis czas samotnie.. ja po 9 latach rozstalam sie i tez mialam takie chwile, po jakims czasie nawet samotnosc przestala mi przeszkadzac ..przepraszam po prawie 9 latach

Nam zabrakło kilku dni... Niestety, jestem przyzwyczajony spać z kimś, więc jak jej nie ma to czasem całą noc nie mogę zasnąć. Do tej pory... Czekam, aż mi przejdzie. A od rozstania to nic tylko same na jeden raz,bo na nic więcej nie chcą...

To moze zle zaczynasz, zle szukasz moim zdaniem... bo ja nie rozumiem tego jak dziewczyny moga sie spotykac z facetem tylko przez to ,zeby sie przspac... bo z tego co piszesz to szukasz kogos tak? a gdzie?

Ogólnie to nie mam zbytnio czasu na poszukiwania, więc tu i tam zostawiam swoje namiary. Pracuję jako fotograf i dość często jestem przez kobiety zaczepiany, tak na pogawędkę. Tylko albo się potem nie odzywają, albo właśnie chcą iść ze mną do łóżka. Nie wiem sam, czemu się zgadzam na takie coś. Może dlatego, żeby nie spać samemu... A w soboty chodzę do jednego pubu, zawsze tego samego. Chyba, że mam pracować na drugi dzień.

tu i tam zostawiasz swoje namiary?? ale to tez nie jest wyjscie z sytuacji..spac z kims tylko po to zebys nie byl w nocy sam:-( a powiedz mi nie masz juz szans na powrot do swojej bylej?

Ona tego nie chce. Sprawa jest taka, że ponad 3 lata temu ją zdradziłem, powiedziałem jej o tym, ale ze mną nie zerwała, wybaczyła i kolejne 3 lata ze mną była. A potem zaczęło jej się wszystko nie podobać, stroiła ciągle jakieś fochy i na koniec mi wykrzyczała, że mnie już nie kocha i nie wybaczyła mi tego. Tylko że po drodze zdecydowała się mieć dziecko ze mną...

No tu i tam w sensie, że jak robię zdjęcia na weselu/ chrzcinach/ urodzinach/ nawet w plenerze z modelkami to zostawiam niektórym osobom swój nr, maila albo coś.

Gość kto by takiego durnia chcial
na stale:O

jesteś żałosnym gównem F U :D o ile wiesz co to znaczy :P

Gość i pewnie brzydal z niego
70 kg wagi to jak kupa

Tam było moje zdjęcie, więc po raz kolejny F U :D

czyli nie pasowalo jej cos innego a to ,ze ja zdradziles to byla wymowka bo przeciez jezeli by tobie nie wybaczyla to nie siedzialaby w tym zwiazku nastepne 3 lata takie jest moje zdanie. Z tego co pisales dziewczyna byla mloda i mozliwe, ze jeszcze nie wiedziala czy chce z toba spedzic cale zycie

Gość temu już nic nie pomoże
Tutaj może sobie pogawędzić z naiwniaczkami, bo w realu jest zwykłą ciotą. :D

Jak ktoś ma jakiś problem, to niech sobie poczyta moje wcześniejsze wypowiedzi. Taaaaaak wie o tym, że tu jest jej zdjęcie.

Możliwe, że masz rację. Aczkolwiek to się zaczęło psuć z dnia na dzień, więc sam nie wiem... Utrzymuję z nią kontakt, bo mamy synka, ale ona ciągle jest taka chłodna i niemiła.

Gość wez czlowieku przestan gledzic
zalosny jestes i tyle w temacie🖐️

ile ma teraz lat?? mozliwe, ze jest chlodna bo soi sie, ze zechce wrocic sama nie wiem sa chwile w ktorych sama nie rozumiem kobiet:-D

ja bym nie reagowala na jakies obrazliwe teksty typu zalosna jestes ...szkoda slow i nerwow

Ona obecnie ma 22 lata. Tyle, co moja przyjaciółka, zresztą, były koleżankami.

JA uwielbiam pomarańcze, poprostu są najlepsze i kropka :)

Gość na jakieś desperatki z kafe
może taki dupek wyrwie;)

Gość hhahaaaaaa..
Niech sobie chłop popisze, może mu ulży w potrzebie. Widać od dawna, żenie z kim pogadać o problemach. Na uczuciowym mu się nie udało, to teraz czas na ogólny. :D A propos jego wagi, nie połam się patyczku.

mloda dziewczyna:-) a twoja kolezanka ma nadal z nia kontakt? mam pytanie kochasz ja jeszcze?

Tak, mogę to odpowiedzieć stanowczo i bez namysłu, kocham. Ma z nią kontakt bo nasze dzieci są w tym samym wieku. One zresztą się spotykają ze sobą.