Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weselna pani

jak w 6 dni spłaszczyć nieco brzuch/ wesele

Polecane posty

Gość weselna pani

witam wypadlo mi nagle wesele znajomej, tak ciut pozno nas zaprosila, co zastosowac, zeby brzuch pod sukienka wygladal lepiej, jakie zasady? , moze jakies wspomaganie np picie cytryny itd? nie jestem spaslakiem chce zeby sukienka lezala ladnie

Gość weselna pani
dodam, ze mam budowe jablko najpierw chudne z rak nog potem z brzucha..

Gość mi pomoglo
cisnij codziennie po 50 brzuszkow. A jak dasz rade to po 100 dwa razy dziennie. W sumie to im wiecej tym lepiej. Ja w miesiac mialam kaloryfer. Tobie tez na pewno troche pomoze, chociaz masz tak malo czasu. Dasz rade, trzymam kciuki ;*

Gość weselna pani
dzieki:) podobno tez dziala hula hop, wiadomo bez kolacji nawet po 17 juz, lyzk otrebow, zmniejszenie weglowodanow a najlepiej wcale, mysle co jeszcze

Gość bez wzdymajacych

Gość mi pomoglo
moja przyjaciolka kupila sobie takie hula-hop z cwiekami, ktore maja rzezbic brzuch. Kreci codzinnie 30 minut. Wsciekla jestem na nia, bo ma siniakiod tego gowna na brzuchu, jakby ja maz bil. Ale ona twierdzi, ze siniaki tylko na poczatku i ze jej to pomaga. I ta sama przyjaciolka nie je po 18 i twierdzi, ze to podstawa, aby schudnac.

Gość klaudyska6
w 6 dni to tylko 6 Weidera, ja widzialam u siebie efekty po 2, oczywiście malutkie, ale to już cos po 6 powinnaś choć trochę spłaszczyć, ale nie rób tego węcej niż tydzień, bo od tego się robi brzuch taki strasznie muskularny potem... a to raczej nie wygląda fajnie u dziewczyny:) Trzymam kciuki i powodzenia.

Gość weselna pani
ja mam takie hula z wypustkami, siniaki to norma, ja chodze na cellu na masaz banka chinska tez mialam siniaki na poczatku bo puszcaja zastoje..pozniej wszystko sie reguluje :)

Gość weselna pani
i np na cellu nic lepiej niz banka nie pomaga! Mam jeszcze taki napoj drenujacy drenafast chyba go zastosuje..

Gość weselna pani
dzieki za odpowiedzi :)

Dziewczyny, najszybszy i niezawodny sposób to zakup odpowiedniej bielizny. Dobrze dobrana ukryje co jest do ukrycia i pokaże to, co warte pokazania... Ćwiczenia - wiadomo, dają rezultaty, ale trzeba na to chyba trochę więcej czasu niż kilka dni. Pozdrawiam