Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paullaa666

minetka vs lodzik - stereotyp

Polecane posty

Gość Paullaa666

Witam, ostatnio kumpela mi się żaliła, że facet chce żeby pieściła go oralnie. Jest bardzo przeciwna temu, bo uwaza to za poniżenie kobiety. Jednocześnie bardzo lubi jak jej chłopak robi jej minetki - sama go do tego bardzo zachęca. Na moje uwagi, ze skoro jego robienie minetki nie poniża, to czemu zrobienie lodzika uważa za najgorsze upodlenie kobiety? I nie ona jedna tak uważa. Co wy o tym myślicie: Mineta - tak Lodzik - NIE ??!

Głupie podejście i tyle. Ja tego kompletnie nie rozumiem. Nic co dzieje się między dwojgiem kochających się ludzi nie może być dla nich poniżające.

Gość Personalitas anxifera
a księża na księżyc :D twoja znajoma jest typową tępą polką, która nagina własne zasady dla swojej wygody :) skoro dla niej ciągnięcie druta to poniżenie kobiety, a taśtanie jęzorem piździska już nie jest poniżeniem mężczyzny to o czym my tu mówimy ? :D

hmm... delikatna jest :P wg mnie lodzik jest Ok, przeciez penis mezczyzn nas podnieca.. wiec jak go ominac? :]

Gość Paullaa666
Dodam, że ja głosowałam na Kaczyńskiego

Gość Paullaa666
Ja Ci dam Kaczyńskiego ty je**ny w dupe podszywaczu!!!

Typowe... On jej= bosko, ona jemu- nigdy w życiu... Ja bym ją pogonił. Paniusia zasrana... Dla mnie takie coś jest oznaką że ktoś się mną brzydzi. A poniżyć to ja umiem na setki sposobów, nawet nie zbliżając się do kogoś. Wystarczy że zasłuży.

Gość hipohipohipo
hipokryzja...

Gość stary zboczeniec
ja bym mojemy Ukochanemu mogła robic i robic lubie jak sie prezy w objeciach mych ust mniam mniam i potrafi sie odwdzieczyc i to po mistrzowsku : D Tak to jest niekiedy, i czasami też odwrotnie. Jesli ludzie ze soba są. Są partnerami a nie tylko sie bzykaja to daja sobie wiele przyjemnosci z wlasnej woli i to jest swietne.

Tak właśnie- pieszczoty pod presja są gówno warte.

próbuję sobie wyobrazić jak on musi się czuć... nie ma się czego bać- jeżeli dwoje się kocha to powinni okazywać sobie miłość i nawzajem sobie robić dobrze:)

Straszny z niej samolub... Ja do tego inaczej podchodzę, albo nawzajem albo wcale.

ja na poczatku znajomosci z moim facetem tez wzbranialam sie przed lodziekiem ale glownie z powodu wstydu, to byl moj pierwszy facet(zreszta jedyny) on mi mimetke zrobil od razu i wiem ze go to bardzo podniecalo ja z lodzikiem poczekalam az 3 m

a ja lubię robić lodzika:) ale tylko mojemu facetowi, co do minety to nie bardzo, nie akceptuje swojej cipki, i fakt, że na nią patrzy z bliska tak mnie stresuje, że nie przepadam za minetą. Chociaż świetnie to robi czasem zapominam o tym stresie :D

Gość dziewoląg
Moja dziewczyna ma tak samo. Minetka - OK. Ludzik - no way. I co mam zrobić? Pewnie że nie jestem z tego powodu szczęśliwy ale przecież jej nie zmuszę..

ni e zmuszja jej bo ona ma prawo odmowic pamietaj o tym ale mow jej ze bardzo bys chcial,, ze tobie to sprawi przyjemnosc na pewno chce dla ciebie dobrze, wiec z czasem sie przelamie mowie ci , ja tak mailam na poczatku nie ale potem zrobilam to raz, nawet gadalam z kolezanka jak ona to robi, weszlam na jakies forum i czytalam o tym potem za namowa kolezanki, zaslonilam sie wlosami i wzielam do ust wiec nie zmuszaj ale mow o tym do aleocochodzi nie wstydz sie cipki tez sie kiedys wstydzilam, ze tak wyglada itp ale kurcze, to jest cipka! jak ma wygladac? jest cipa wiec wyglada jak cipa i wlasnie dlatego TAK podnieca TWOJEGO faceta nie wstydz sie tylko jeszcze dzis zafunduj sobie rozkosz oralna

Gość dziewoląg
Jeżeli ma to zrobić dlatego, że ją poproszę, to wolę żeby tego nie robiła wcale. Nie byłoby to dla mnie przyjemne, gdyby zrobiła to po moim namawianiu. Ja jej robię minetkę nie dlatego, że mnie o to prosi, tylko dlatego że lubię to robić a jej sprawia to wielką przyjemność. Gdybym też miał się sugerować jej prośbami to minetki od początku naszej znajomości, tj 1,5 roku temu nie zaznałaby ani razu :P A przecież ma od tego super mokre mega orgazmy.. to chyba wie że dla mnie byłoby to przyjemne.

no ja ci mowie tylko ze jak przestaniesz o tym mowic to laska ci nie zrobi pomysli ze ci nie zalezy oina widac nie am zamiaru ci zrobic wiesz ja z nia nie pogadam :P

Gość dziewoląg
chyba spróbuję innej taktyki.. sam przestanę jej robić i zobaczymy co ona na to :)

Gość tak mi sie rzuciło w oczy
a u mnie jest dokładnie na odrwót- ja męzowi loda tak a on mnie za nic w świecie nie popieści językiem Oczywoscie dobre czasy dla niego juz sie skonczyły

Gość zazdrosnyskurwiel
też mnie to zajebiscie wkurwia!! moja kobieta tez mi nie chce loda robić :/

Gość Zabłąkana Brzoskwinka
Ja mam odwrotnie ze swoim chlopakiem-ja robie mu lodzika z przyjemnoscia a on mi sie tylko odwdziecza minetka jak jest pijany bo na codzien brzydzi sie fizycznosci mojej cipki. co dziwne,bardzo go ona podnieca jak na nia patrzy ale nie chce jej brac do ust bo mowi ze sie brzydzi miesa:(( no i co ja mam zrobic jak mi to sprawia wielka przyjemnosc jak tak mnie piesci?? ale nie chce zeby sie zmuszal-a na trzezwo tak by bylo:((