Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skórka pieczona

Czy jest tu jakiś właściciel labradora??????

Polecane posty

Gość skórka pieczona

Chętnie porozmawiałabym z posiadaczami tych wspaniałych psów. Sama tydzien temu kupiłam labka - czarnego, ma niecałe 4 m-ce i jest przekochany :) Ciekawa jestem jak żywicie swoje psy? Czy kochają wodę tak jak mój? A może miał tez ktoś z was problem ze świerzbowcem usznym u swego pupilka?

Gość kordyt
jakbyś przed kupnem psa chociaż trochę poczytała o tej rasie to byś nie zadawała głupich pytań dotyczących wody 🖐️

Gość moj nie cierpi zostawac
sam - teraz juz sie uspokoila ( ma 5 lat ) ale gdy po prostu musiala na kilka godzin zostac sama w mieszkaniu to robila totalny sajgon.

Gość skórka pieczona
a my dzis zostawiliśmy go samego na 4 godziny, jak wracalismy to balismy się co zastaniemy w domu. Ale nie zrobil doslownie nic złego, niczego nie pogryzł, nie uszkodził... pewnie spał sobie grzecznie :)

Gość skórka pieczona
Ile miesięczny szczeniak bedzie w stanie wytrzymac calą noc bez siusiu? Obecnie moja psina w domu sie nie zalatwia, ale pewnie dlatego, że co 2 godziny jest na dworzu (również w nocy wychodze z nim ze 2-3 razy). Kiedy moge sie spodziewac ze przespie całą nocke bez wychodzenia z nim?

no jak przyzwyczaisz psa do wychodzenia na spacer co 2h nawetw nocy :D to nie licz na to, ze kiedykolwiek.. bedziesz mogla pprzespac cala noc i wstac i nie zastac osranego domu