Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no bo ja nie wiem

czekać na jego ruch?

Polecane posty

Gość no bo ja nie wiem

Wiem,ze to co teraz napiszę jest bardzo "szczeniacke". Między mną a chlopakiem doszło do zbliżenia tj.pocalunki, przytulanie. Jesteśmy po prostu dla siebie znajomymi. Szliśmy za rękę, odporowadził mnie do domu.Pożegnaliśmy sie czule i... kontakt stanął w martwym punkcie. On jest na gg i nic. Nie chce pisać bo nie chce sie narzucać,a z drugiej strony on może mysli to samo. Dodam,ze jest osobą pewną siebie i tzw.kozakiem. I najgorsze... ma dziewczynę od 2 lat powiedział mi niedawno, podczas rozmów twierdzi,ze jestem niesamowita, ze coś do mnie czuję. Czuję sie podle. To było nasze drugie takie spotkanie, na którym doszło do pocałunków, co robić?

Gość sallyneedhelpp
o kuuurde, jak ja to dobrze znam :) ale ja mialam takie zblizenie z kolega...ktory mial dziewczyne a ja mialam chlopaka :) ale pisalismy o tymm.....po tym jak to sie stalo...czesto i dlugo pisalismy moze chlopak nie wie co myslec, jest zagubiony itd

Gość no bo ja nie wiem
On raczej jest z tych co wiedzą co mają mowic:-( czuję sie odrzucona. bo nie wiem jak to interpretowac i czy sie odezwać, czy czekać..

Gość fhtrt
jak mozna calowac kogos kto ma dziewczyne!!?? blee rzygac mi sie chce:O czy Ty nie masz swojego honoru?

Gość no bo ja nie wiem
To co mam teraz zrobić? Trudno stało sie. Mam zapomniec i koniec kontaktu?

Gość no bo ja nie wiem
Prosze Was... wypowiedzcie sie...olać go, tak jak on mnie teraz, jak milczy, czy odezwać sie?