Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko zszokowana

dlaczego mojego narzeczonego nie ciągnie do seksu?

Polecane posty

Gość lekko zszokowana

przecież jesteśmy młodzi po dwadzieścia pare lat. Nie mieszkamy ze sobą jeszcze ale gdy ja prowokuje takie momenty żeby do czegoś doszło to on się wcale do tego nie kwapi, woli oglądać tv albo coś tam innego jeszcze ( zawsze ma jakiś pretekst, że zmęczony, albo że rodzice w domu itp itd.) Kiedyś tak nie było ( jesteśmy ze sobą ok 6l.) Mówi że po ślubie się wszystko zmieni bo będzie więcej swobody. Dziwne bo jakoś kiedyś swobody mieliśmy jeszcze mniej a seks był. Dziwne to.. Odpycha mnie tylko takim zachowaniem.

Gość Wrom
Zwyczajnie nie może równie intensywnie obsługiwać dwóch kobiet.

Gość lekko zszokowana
zdrada? No kiedys już coś się pojawiło takiego. I to nie raz...

Gość lekko zszokowana
systematycznie go zdradzam bo mam słabość do afroamerykanów

Gość lekko zszokowana
no jest chyba coś takiego jak wierność nie uważasz?

Gość lekko zszokowana
ta jego oziębłość zaczęła się w momencie gdy mu powiedziałam, że pierwszy raz zrobiłam to z psem (byłam wtedy młoda i nie widzę problemu, każdy może popełniać błędy)

Gość lekko zszokowana
podszyw wyżej może powinnam przemyśleć to zamążpojście. Nie żebym jakąś niemfomanką była ale no kurcze, młody chłopak i nie ciągnie go do seksu? Nic a nic? Tzn on twierdzi że tak oczywiście tylko zawsze ma pretekst żeby do tego nie doszło. Musze przyznać że kiedyś nie był fair, wiem że mnie kilka razy " zdradził" bajerując z innymi a z jedną to chyba ( tzn napewno ) do czegoś doszło więcej Nie chce odejść bo to juz 6 lat związku, w planach ślub itp. Sam mnie namawia na ślub

Gość Ma chłop rację
Też bym nie chciał takiej co ją pies zapinał. Zaraz zwymiotuję.

Gość Ma chłop rację
Do tego ci Murzyni.

Może powinnaś go jakoś przetestować? Np. zaproś znajomych o spój alkoholem..jeśli będzie lizał po szyi jakiegoś faceta, to wiadomo.Powodzenia! :D

Gość lekko zszokowana
dbam o siebie, podobam się raczej facetom, chociaż cycuszki mam małe :p a on chyba woli większe choć mówi że wcale nie. Akurat :/

a on chyba woli większe choć mówi że wcale nie. Akurat :/ Kochana, ja myślę, że mówi prawdę..:D

Gość tester
daj namiar na ciebie , przyjadę i sprawdzę , jak mi też nie stanie na twój widok to nawet twój pies już ciebie nie weźmie do swojej budy

lekko zszokowana przecież jesteśmy młodzi po dwadzieścia pare lat. Nie mieszkamy ze sobą jeszcze ale gdy ja prowokuje takie momenty żeby do czegoś doszło to on się wcale do tego nie kwapi, woli oglądać tv albo coś tam innego jeszcze ( zawsze ma jakiś pretekst, że zmęczony, albo że rodzice w domu itp itd.) to są początki kryzysu :o a później standardowo rozwód :o :D

Gość hej heloo
moze ma inna na boku i z nia sie bzyka

Tester, lepiej przyznaj się na kogo chcesz te namiary....może na chłopaka - wielbiciela małych cycuszków...:D

Gość lekko zszokowana
dodam że jedynie po alkoholu ma ochotę, ojj tak wtedy jest "ostro". Kiedyś po pijanemu jak się do mnie dobierał wypowiedział imię innej dziewczyny ( ale to było juz dawno temu, jakieś 3-4 lata wstecz)

Gość art22
nie będzie lepiej po ślubie, 6 lat to akuracik na wypalenie pożądania, nie wychodź za niego o ile sex jest dla Ciebie b.ważnym elementem związku- będzie tylko gorzej

Gość joodytka
Jestem w podobnej sytuacji niestety Czasami tak się zdarza, że faceci mają niższe libido Czas też swoje robi. Wkarada się rutyna i przejedzenie partnerką. Co wale nie oznacza, że kobieta jest mało atrakcyjna. Tak bywa niestety.

Gość tester
abc 101 za bardzo jesteś zafascynowany gejostwem , może sam spróbuj a później " doradzaj " innym

Gość lekko zszokowana
w ciągu tych kilku lat było kilka sytuacji w któych wiem ze był nie fair, typu smski z innymi ( a zawsze ukrywał komórkę), no i wiem ze raz miał seks oralny z jakąś panną. Reasumując zdradzał mnie. Wybaczyłam. teraz jest fair ( tak myślę) ,ale nasze życie seksualne podupadło, choć on sam cały czas twierdzi że poprawi się jak zamieszkamy razem

Gość lekko zszokowana
czasem myje cipke chociaż może za rzadko

Gość lekko zszokowana
cały czas zapewnia mnie o swojej miłości, że jest pewny że chce zebym została jego żoną itp. Jak chciałam odejść po jednej ze "zdrad" to wpadł w taki lament, płacz itp że mu wybaczyłam, bałam się ze cos sobie zrobi ( na to się zapowiadało)

Gość lekko zszokowana
no teraz to chyba nie,..chociaż.. po co zmienił ostatnio telefon skoro był jeszcze dobry..Moze cos ukrywa:( No i jak tu wychodzic za niego za mąż(?) Nie jestem pewna czy dobrze robi, ale czuje nacisk otoczenia, rodziny, bo oni tak go uwielbiają, bo ona taki fajny chłopak