Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakłopotana_100

Co mam zrobić moja siostra zdradza męża

Polecane posty

Mam problem moja siostra już drugi raz wyprowadziła się do faceta i zostawiła męża i troje dzieci. Ostatnio mąż po nią pojechał po nieudanym romansie a teraz. Oni z nami nie mieszkają ale nie wiem co robić. Rodzice bardzo się martwią zachowaniem siostry.

Gość 12336656999556
a rozmawialas z siostra? probowalas jej przemowic do rozsadku? krzykiem/prosba/grozba? nie zdziwie sie jak jak maz kopnie w tylek raz a porzadnie.

Gość poprawiaczka byków
moje Kujawy?

Gość aiil..s.s.s.s.
I PO HUJ SIĘ WPIERDALASZ DO CZYJEGOŚ ŻYCIA NIE SE ROBI CO CHCE Z KIM CHCE I JAK CHCE I HUJ TOBIE I MĘŻOWI DO TEGO

To może już nie wypowiadajcie się na ten temat bo widzę że ostatnimi czasy na forum siedzi tyko kupa debili i idiotów. Nie potraficie się normalnie odezwać bez przekleństw i wyzwisk to nie odzywajcie się w ogóle a poza tym to jak juz tak klniesz to nie używaj do tego kropek TCHÓRZU.

Gość gość
ja też mam siostre która zdradza męża i mi jest bardzo ciężko wcale nie akceptuje jej nowego faceta jestem zakłopotana chyba zrobiłam już wszystko i nic nie pomaga mama i tata też próbują jej przemówić po rozum do głowy i nic co mam robić w głowie mam różne myśli ona ma jeszcze siły mnie okłamywać ze z nim nie spała a tak to jej się włamałam na gg i co tam były takie świństwa ze chcę cię ona do niego on lecz tym razem nie chcę się kochać w samochodzie bo mam siniaki ja jej nie rozumiem!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skoro wyprowadzila sie do jakiegos goscia i ma w tyle swoja rodzine, to niech jej maz wniesie pozew rozwodowy, ograniczy jej prawa rodzicielskie i po sprawie. Jak to jej nie ocuci, to juz nic nie pomoze.

Gość gość
biedne dzieciaki i mąż.. współczuję. a ci co piszą ze masz się nie wtrącać chyba mają 14 lat. Twoja siostra powinna być odpowiedzialna matka, nawet jak nie kocha męża, niech odejdzie od niego z dziećmi, ciekawe czy jej kochanek dalej by ja chcial..

Gość gość
dokładnie rozwód i ograniczenie praw...powiedz jej,ze maż tak zrobi,może Ona się przestraszy a jeśli nie trudno musisz pogodzić się z tym,że masz taka siostrę i starać się być dobra ciocią dla siostrzenców..

Gość gość
To w zasadzie sprawa męża. Jak Mu dobrze z rogami to nic nie zrobi. Po mojemu a jestem 53 letnim facetem powinien wystąpić minimum o separację ewentualnie rozwód z wyłącznej winy żony i przyznanie opieki nad dziećmi i alimenty na dzieci. Skoro to już drugi raz to kobitka ma to we krwi i się raczej nie ustatkuje. trzeba działać radykalnie zanim jakoweś problemy typu "niespodziewana ciąża się pojawią". Jeszcze raz podkreślam że to ma być decyzja męża ale istotne jest to że zwykle kochanek "może więcej" w sensie że np. zachowania seksualne niedostępne dla męża np. seks oralny lub analny kochanek ma na zawołanie. Raczej pogonić babę gdzie pieprz rośnie.