Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akrylik

5 dni do terminu, a dziecko dzis 4 raz ma czkawke...

Polecane posty

Gość akrylik

czy to normalne? coraz czesciej ma czkawke, a ja nawet pol skurczu nie mialam jeszcze

Gość Mogę tylko tyle powiedzieć
Moja malutka tez miałą bardzo często czkawkę, ale jeśli cokolwiek Cebie niepokoi to zawsze do szpitala na badania, na ktg. Lepiej dmuchać na zimne niż coś przeoczyć. Tak mi powiedziała pieklęgniarka, kiedy przyszłam na ktg bo nie czułam ruchów dziecka lub były dość słabe. A jak moje miała xzkawkę to masowałam brzuszek, po chwili przechodziło.

Gość akrylik
jutro mam ktg o 11, a ruchy czuje, ale i tak sie niepokoje...juz bym chciala urodzic

Gość akrylik
przynajmniej wiadomo, ze zyje :)) jestem w 1 ciazy i nie wiem jak czesto czkawka jest normalna, bo dzisiaj mam wrazenie, ze co chwila czka

Gość antypatologia
Moja lekarka mowila, ze to normalne. Moje dziecko tez ma czkawke jakos 3 razy dziennie. Troche przesadzasz.

dzewczyny! przeciez to mloda mama... ma prawo sie niepokoic.. instynk,instynktem,ale kazda mama przeciez martwi sie o malenstwo, a niektore poprostu bardziej;)

Gość akrylik
pewnie, ze sie denerwuje. chcialabym zeby wszystko poszlo dobrze z porodem. nie wiem, co w tym dziwnego?

Gość postaram się byc kulturalna
To bardzo dobrze że ma czkawkę,ćwiczy:) Mój miał pod koniec( przenoszony 11 dni) co kilka godzin i tak mu zostało po urodzeniu.

Gość figurka z lewej strony
cyt: "pewnie, ze sie denerwuje. chcialabym zeby wszystko poszlo dobrze z porodem. nie wiem, co w tym dziwnego? " To normalne, ze się denerwujesz. Ale dziwne jest to, że skoro masz jakieś wątpliwości to konsultujesz to na kafe. Od konsultacji jest lekarz!