Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucekke...

BRAŁ KTOŚ Z WAS LEKI STERYDALNE I STRASZNIE PRZYTYŁ

Polecane posty

Gość lucekke...

?

Gość hhthtrtrtrtfrfrfrf
ja 6 kilo narazie i wciaz tyje

Gość Fafnoście
ja nie msuze brac zeby tyc, utylam 7 kg jak na razie po rzuceniu palenia

Gość lucekke...
okropne sa takie leki

Gość hhthtrtrtrtfrfrfrf
ech coz zrobic ograniczyc maksymalnie jedzenie ale mi ciezko kocham jesc;/ zwłaszcza słodkie

Gość hhthtrtrtrtfrfrfrf
sterydy sie bierze przy chorobach stawów astmie itp cwiczenia raczej nie sa szczytem marzen osoby ktora ledwie chodzi lub oddycha:P

Gość hgghghgffhg
Ja w ogóle, jedyne co to dostałam od nich (prawdopodobnie) to trądzik, ale z własnej winy, bo brałam je za długo nie chodząc do lekarza

Gość hgghghgffhg
No tak, ja brałam Metypred na Crohna

Gość hhthtrtrtrtfrfrfrf
ja 8 ale chce zejsc na 6 chodzi o metypred poowoli juz schiodze bo biore na przemian

Gość hgghghgffhg
Ja też brałam 8 mg metypredu :)

Gość hgghghgffhg
Tak, Leśniewskiego-Crohna Pamiętaj, aby lek odstawiać stopniowo

Gość hhthtrtrtrtfrfrfrf
wiem zmienijszam dawke sama bo przytyłam od kiedy biore 8 a przez 5 lat brałam 6 i bylo ok wiec chce wrocic do 6 i schudnac

Gość opuchniete pulasy
Moja przyjaciolka (ktora z reszta poznalam w szpitalu ;P) bierze od kilku lat takie leki i mowi, ze nie moze wgl przytyc, ale za to ma opuchnieta twarz caly czas. Faktycznie odkad ja znam ma wielkie policzki i wyglada jak chomik! Nie jest to ladne! Myslalam, ze ma taka urode, a ona powiedziala, ze to przez te leki ;((((((

Gość hgghghgffhg
Ogarniam :)

Gość Astma 12345678765432
biorę od roku sterydy na razie nie mam wyjścia chodziłam na siłownie,ale kurwa po schodach do domu ledwo chodzę nie dałam rady :(raz prosto z siłowni wywieżli mnie na pogotowie :(mam zakaz chodzenia:( przytyłam po ty się nie tyle tyje ,ale puchnie nikomu tego nie życzę

Gość hhthtrtrtrtfrfrfrf
twarz to nie problem;) nawet powiem szczerze zle nie wygladam od taka buzia okragła moze byc jak dla mnie, gorzej z reszta ciała ktora tyje bardzo

Gość wystraszonaaaaaaaaaaaa
a jak przez 3 tyg bede zazywac metypred to przytyje duzo? w 1 tyg 2 razy dziennie po 16 mg i potem 2 tygodnie - 2 razy dziennie po 4 mg

Gość na Crona jest lepszy
Enocord. Nie tyje się tak od niego i jest skuteczniejszy.

Gość na Crona jest lepszy
Entocort

Gość gość
Biorę Entocor od dwóch lat i niestety nie tyję, odwrotnie chudnę przerażająco! Co się dzieje? Bolą mnie nogi, męczę się jestem słaba, schudłam ponad dziesięć kilo w jeden rok, wyglądam jak szkielet. Zaczęło się gdy wykryto u mnie autoimmunologiczne zapalenie wątroby, zażywałam Encorton czułam się fatalnie to jest skandal że taki lek proponują polskim kobietom lekarze,tego leku Europa nie stosuje bo to jest wersja nieoczyszczona i tańsza w produkcji ale bardzo destrukcyjna. Entocor polecił mi znajomy lekarz, uprzedzając że on jest drogi ale ma mniej ubocznych skutków, zażywam go da się żyć. Jeśli ktoś musi zażywać ten przeklęty Encorton to niech zapyta dobrego lekarza o Entocor, szkoda zdrowia na Encorton.

Gość gość
Biorę Entocor od dwóch lat i niestety nie tyję, odwrotnie chudnę przerażająco! Co się dzieje? Bolą mnie nogi, męczę się jestem słaba, schudłam ponad dziesięć kilo w jeden rok, wyglądam jak szkielet. Zaczęło się gdy wykryto u mnie autoimmunologiczne zapalenie wątroby, zażywałam Encorton czułam się fatalnie to jest skandal że taki lek proponują polskim kobietom lekarze,tego leku Europa nie stosuje bo to jest wersja nieoczyszczona i tańsza w produkcji ale bardzo destrukcyjna. Entocor polecił mi znajomy lekarz, uprzedzając że on jest drogi ale ma mniej ubocznych skutków, zażywam go da się żyć. Jeśli ktoś musi zażywać ten przeklęty Encorton to niech zapyta dobrego lekarza o Entocor, szkoda zdrowia na Encorton.

Gość gość
nie utylam