Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kariiiiiina89

Jak o niego walczyc?

Polecane posty

Gość kariiiiiina89

Ostatnio zafascynował mnie pewnien chłopak ma tyle lat co ja znamy sie z przerwami od ponad roku. Intensywnie zaczlismy sie spotykac od miesiaca była to impreza u niego w domu.Zauwazyłam ze był bardzo mna zainteresowany zagadywał mnie na rózne tematy tak jakby chciał flirtowac ja starałam sie utrzymac więz rozmowy żartując czasem i dając sygnały że mi sie podoba;) Po tej imprezie często wydzwaniał do mnie a poniewaz chłopak mnie niedawno rzucił spotykałam sie z nim codziennie. Ostatnio jednak znów na przyjeciu poznał młodsza dziewczyne o 4 lata. Wszystko byłoby okej gdyby nie to że on odwrocił sie ode mnie i wolal z nia gadac o ksiazkach fantastyce i o grach rpg w dodatku okazało sie ze wyznaje buddyzm. Kamil bardzo był tym wszystkim zafascynowany bo okazłąo sie ze znalazł z nią wspolne zainteresowania. Nie wiem jak mam o niego walczyc. Przy mnie potrafi sie smiac często bywało tak że zabierałąm go do miejsc gdzie mu sie podobało na spacery powiedział mi ze jestem osoba ktorej potrzebuje bo jestem otwarta i szczera...Powiedzcie mi co mam zrobic nie czytam ksiazek nie gram w gry...choc nie jestem osobą ograniczoną...poprostu mam inne zainteresowania...Jak wiec mam o niego walczyc?

Gość jak ja nie znosze tego wyjca
jestes glupsza niz ustawa przewiduje, idz spierdalaj do lozka spac, bo rano z babcia do kosciolka musisz isc

Gość chalna
do szalony jebaczek dobreee :) a tak powaznie to nie walcz....sam przyjdzie :)