Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania1984s

czarny tatus a kolor skory dziecka

Polecane posty

Gość ania1984s

witam kochane. mam wielki problem i prosilabym was o porade. jestem w stalym zwiazku z bialym mezczyzna. bardzo sie kochamy i jemu na mnie zalezy ale musze przyznac, ze jego 15cm przyrodzenie mi nie wystarcza. podzielilam sie z tym probleme z moimi kolezankami, ktore jednoznacznie polecily mi sprobowac seksu z czarnoskorym mezczyzna. mialam duze opory ale w koncu, sama nie wiem jak do tego doszlo. bylam na imprezie, wypilam troche i przespalam sie z afrykanczykiem. bylo cudownie jednak obawiam sie, iz zaszlam z nim w ciaze poniewaz bylo to 2 miesiace temu i od tego czasu nie dostalam okresu a mam wszystkie inne objawy ciazy. moj mezczyzna bardzo mnie kocha ale obawiam sie, ze jesli zobaczy czarne dziecko to domysli sie co jest grane i mnie zostawi. czy zatem sa jakies tabletki, ktore wybielilyby skore dziecka zanim jeszcze sie narodzi? bardzo zalezy mi na wsparciu i odpowiedzi. juz nie wiem co mam robic :( :( :( pozdrawiam, Anna

Gość Balm
Ty tak na poważnie?

Gość ejbisi
Dziecko, idź już spać, późno już ;)

Gość cyt psst cyt
może sie nie domysli, ze go zdradzilas :)

Gość jenk
Tak jest środek -domestos albo vanisz nazywa się

Gość górnik
symuluj dolegliwości żołądkowe i łykanie dużych ilości węgla (tak by widział!) a potem tylko wciśnij mu, że to od tej kuracji spokojnie, będzie dobrze :)

Gość ania1984s
wiem dziewczyny, ze wy mieszkacie w Polsce gdzie nie ma czarnoskorych wiec ewentualne dziecko ze zdrady nie jest problemem bo zawsze mozna powiedziec, ze 'to twoje'. ja niestety popelnilam blad, ktorego bardzo zaluje. wiem, ze jesli nie znajde zadnych tabletek to bede musiala poddac sie aborcji :( :( :(

Gość cyt psst cyt
powiesz mezowi, ze dziecko ma wade skóry

ale co ma do tego to ze mieszkamy w Polsce?? zdrada to zdrada nie wazne gdzie... Po za tym nie da rady dziecka wybielic trzeba bylo myslec glowa a nie dupa, zapytaj sie kolezanek ktore doradzaly ci zdrade co masz teraz zrobic..........

Gość Sikidim
No cóż. Możesz mu powiedzieć, że czytałaś, że takie przypadki się zdarzają, że to chwilowe, że dziecko doznało szoku poporodowego i jego mechanizm obronny spowodował zczernienie, ale wróci do normy, następnie to dziecko kąpać i wybieli się jak murzynek bambo:)