Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sól

Uważacie, że Donald Tusk jest przystojny?

Polecane posty

Gość Literatka87
Moim zdaniem jest megaprzystojny. Uwielbiam jego oczy, urocze "rrr", odcień skóry... Wszystko mi się w nim podoba. Schrupałabym go. I to zdecydowanie teraz, w tym wieku, nie jak był młodszy.

Gość 98908q09q8098
Uważacie, że Donald Tusk jest przystojny buachachachachachachachachachachachachachahcahcahcahcahcahcahchachachahcchahcch :)

Gość Bez jaj!
Jest przystojny jak pół dupy zza krzaka!

Gość Miss Miranda
Założyłam ten wątek bo nie myslałam, że on może podobać się dziewczynom . I chciałam sprawdzic co Wy sądzicie. Jakos tak odróżnia isę od innych polityków- sama nie wiem. Tzn. wiem że mi się on nie podoba, ale

Gość dzieci,dzieci
Piszesz, że tobie sie on nie podoba, ale czy nam sie podoba, jakby to mialo jakies znaczenie. To znaczy ze podoba sie tobie.

Gość Do Sol
"facet ma swoje potrzeby, niby skąd bierze dziewczyny?" TUSK to nie jakis smarkacz . Ma piękną żonę i nie sądzę, żeby uganiał sie za malolatami w trampkach i takich samych Ray Banach każda. Dziewczyny jak to MissMiranda byłau przejma określić powinny zajać sie młodszymi chłopakami, a nie premierem bo to ktos w rodzaju króla i jest na swój sposób nietykalny.Więc dywagacje skąd bierze dziewczyny jest nie na miejscu, tak samo jak zakładanie wątków o tym czy podoba się jakiejś gówniarze czy nie, bo takich dziewczyn to mógłby mieć tysiące ...do sprzątania w domu:))")")"):).

Gość filipinkaala
ja tez uwazam ze jest przystojny :) i ogólnie nawet taki facet z jajami ;) a ze sposobu bycia to strasznie podoba mi sie Rysiu Kalisz :) jest świetny :)

Gość mamutkowa
Jak dlala mniejest straszny. Ma taką gumą twarz. bleeh

Gość roman_rencista
Uroda to sprawa wzgledna . To co podoba sie jednemu drugiemu nie musi Faceci u władzy pociągają panie tym co osiągnęli i przez to sa pociągający jak dwa lata temu zobaczyłem w Szczytnie Kalisza z panną to mi prawie stuczna szczęka na chodnik spadła

Gość filipinkaala
jak wyglądała ta panna?:p słyszałam że ogólnie babki na niego lecą, ze jest ulubieńcem kobiet ;) choć to stary kawaler ...czy tam rozwodnik

Gość roman_rencista
jakieś 33-35 lat, zadbana blondyna z włosami średniej długości. Popijali kawkę pod parasolem przed knajpką. Ale on chyba juz nie jest kawalerem? Czy to własnie nie ona jest jego wybranką?

Gość filipinkaala
eee, nie dawno ogladałam z nim wywiad i mówił ze jest sam, ze nie ma kobiety, ogólnie że to dlatego ze nie ma na to czasu , cały dzien tylko sejm i polityka, nie ma czasu na zycie prywatne, zadna kobieta z nim długo nie wytrzymała przez to

Gość filipinkaala
podaj dobry adres :) bo nie moge wejsc

Tusk nie jest jakims modelem, ale owszem ma prezencje i na pewno jest o wiele wiecej reprezentatywny niz Kaczor...poza tym zna jezyki obce i mozna go wyslac na spotkania z wladzami innych krajow czego o kaczorach powiecziec nie mozna bylo...nie wiem czy pamietacie wywiad, w ktorym powiedzial, ze slucha "u dwa" :)))

Gość roman_rencista
www.plotek.pl/plotek/51,79592,8792087.html?i=1

Gość filipinkaala
BUAHAHAHAHA NIE SŁYSZAŁAM O TYM "U DWA":D biedny :p:D

Gość filipinkaala
no niezła niezła :) świetny gosć nic dziwnego ze ma taką fajna laske :) pewnie większość osob i tak mysli ze jest z nim dla kasy itp, zreszta cholera wie jak to jest ;)

Gość dziunia125.
Tak,urody mu nie zarzucę.

Gość samuelitanka
kaczor to zjeb

Gość MissMiranda
Czyli wielu dziewczynom się on podoba - sama nie wiem.

Nie mój typ, ale pozytywnie się wyróżnia na tle innych polskich polityków. Szkoda, że tylko jeśli chodzi o wygląd....

Gość aaaaaaaaaaaaaaddf
DLA MNIE RPZYSTOJNY JEST MIEDVEDEV:d MMMMMM

Gość zszokowany
"sama nie wiem" CZEGO NIE WIESZ???? Albo ktoś się komuś podoba albo nie. Donald się NIE podoba. Co do pytania z wątku. NIE NIE JEST. Proste. Jest facetem w wieku 54 lat. Ma zimne sadystyczne oczy. Owszem jest szczupły i dość dobrze ubrany (zważając jak są ubrani niektórzy politycy).No i ma władzę. Ale to WSZYSTKO. Pod ubraniem jest nieapetyczny 54- latek. Owszem jest miły, usmiecha się. Nie ma urody modela ani aktora. Może podobać się paniom w średnim wieku, ale młodym dziewczynom powinni isę podobać inni mężczyżni.

Gość dla mnie nie
dla mnie nie

Gość polityka1999
Kwestia porównania. Jeśli postawisz go obok Kaczyńskiego to tak jest przystojny. Ale jeśli obok kogoś innego to nie. A pokazuje się go przeważnie jakby w zestawieniu z Kaczyńskim, więc moze utrwalił się mit jakoby był pzystojny.