Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalka7857

samotnosc bez łez

Polecane posty

Gość Lalka7857
no pewnie bo rozni sa ludzie-ale to dziala w obie strony:)

Gość Lalka7857
no oczywiscie ze jest bo rozne ludzie maja prioytety w zyciu- dla mnie kasa nie jest wazna...dla mnie wazy jest czlowiek- na chwile obecna konkretny:)

sosssss to musze ci powiedziec ze zle szukasz ale pewnie uswiadomisz sobie to i owo predzej czy pozniej:P

Gość niewolnik swojej byłej
a dla mnie portfel jest najważniejszy . Będe zawsze to powtarzał. Daje swobodę poruszania. I właśnie w takim wypadku, można myśleć o tych kobietach, które są rzeczywiście wyjątkowe. Choć z miłości, te kobiety zrobią wiele to i tak my jako mężczyźni, nie możemy zapominać , że życie jest jak dżungla i lwy muszą głośno ryczeć... Pieniądz żądzi tak było i tak będzie.

ja odeszlam od bylego kiedy na jego koncie pojawilo sie kilkanascie tysiecy. dlaczego? bo mu sie w dupie poprzewracalo. wrocil do swojej bylej stracil kase i stoczyl sie na dno

o przepraszam bardzo moja pierwsza milosc miala 'cinkusia' i jakos nie narzekalam:P

Gość Lalka7857
"maj" love ma służbowke i przerosniete ego oraz mentalnosc 5latka a mimo to ciagnie mnie do niego jak cholera:/ a to taaaaaaaaki dupek:P

Gość niewolnik swojej byłej
jak się ma wielkie pieniądze to można nimi gardzić, nie mylmy to z nieposzanowaniem, hm...miłość po instynkcie samoprzetrwania jest najsilniejszym uczuciem. Więc, wielka miłość tak, ale przy kontkretnych pieniądzach. Ach ta miłość... . Tęsknie...

Gość Lalka7857
na to cos czego opisac sie nie da:)::) nie zasne przez Was:P

sosss nie wiem jak inne, ale ja lece na zarost i dzikosc. to uwielbiam. lubie tez czuc ze spedze z nim reszte zycia i bedziemy korzystac z niego ile sie da.

oj nie wiem czy to dobry pomysl, ja zaliczam sie do tych 30% kobiet ktore lubia owlosionych mezczyzn :classic_cool:

oczywiscie, ale nie wymagam od mojego wybranka kaloryferka czy powalajacej urody. teoretycznie kazdy facet moze mi zaimponowac swoim wygladem wystarczy ze przez tydzien nie tknie maszynki. a ja nie powieksze sobie bioder, pupy czy nie wydluze nog. niestety kazdy zwraca uwage na wyglad zewnetrzny, a potem faceci pisza ze 'laski leca na kase' niestety, jak glupiej trafi sie cialko niczego sobie to bedzie to wykorzystywac tak bylo, jest i bedzie, dlatego nie piszcie ze kazda leci na kase to wy sie wkopujecie w takie szambo, bo nie zalezy wam na tym co kobieta ma w srodku tylko na tym zeby sie pochwalic zdobycza

chyba widac ze nie mam bioderek wciecia w tali nie mam szczuplych i zgrabnych nozek no i jestem niska:P antyideal dla niektorych, a cyc kolego to nie wszystko!