Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asderkasa

Czy wyslac ponownie cv ?

Polecane posty

Gość asderkasa

Mam taki problem. Kolezanka powiadmila mnie ze sa przyjecia u niej w firmie ;/ Dokumenty wysylalam 2 tygodnie temu. Podobno moja kandydatura jest brana bardzo powaznie tylko pracodawca nie kwapi sie by do mnie zadzwonic bo odstraszylo go to ze mam lekki stopien niepelnosprawnosci i moge pracowac max 8 godzin bez nadgodzin ;/ Niestety czasem wypadaja nadgodziny w tygodniu ;/ I tak sie zastanawiam, czy nie wyslac mojego CV, referencji i listu motywacyjnego w ktorym zamiescilabym taka note: Pomimo posiadania przez moją osobę zaświadczenia o lekkim stopniu niepełnosprawności, oprócz ustawowo obowiązujących 8 godzin pracy na dobę, jestem gotów za zgodą lekarza medycyny pracy podjąć pracę w systemie zmiennym nadgodzinowym.

Moim zdaniem powinnes wyslac ponownie CV wiem jak sa przegladane takie papierki...

Gość dzieki za rade
wyslalam :) Najbardziej boli, ze spelniam kryteria rekrutacji, a jedynym powodem tego ze nie chca mnie przyjac jest moj stopien, ktory wogole nie przeszkadza w niczym ;/ Niestety niewiedza pracodawcow w tym zakresie jest ogromna;/

Gość alefajnieee
ja robie po 250 do 300 godzin w miesiacu i nie jest zle

Gość autorka znam twoj bol
LEKKI STOPIEN to GOWNO !!! Zaklady pracy chronionej nie chca zatrudniac osob z lekkim stopniem bo praktycznie PFRON nic im za to niedaje ;/ (przy umiarkowanym i znacznym praktycznie pracodawca doklada grosze by utrzymac pracownika), a zwykle zaklady nia chca takich osob bo mysla, ze jak ktos ma lekki to jest bog wie jakim kaleka. A lekki stopien, to czlowiek jest praktycznie zdrow!!!