Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koijhuhihjl

co sadzicie o zwiazku z 5 lat mlodszym??

Polecane posty

Gość koijhuhihjl

myslicie ze takie cos ma szanse sie udac ....jak narazie dogadujemy sie i mysle o nim naorawde powaznie... wiec prosze o szczere odpowiedzi

Gość koijhuhihjl
jest tu ktos????????

to zalezy... tak jw z wiekiem roznice sie calkowicie zacieraja

Gość tozależy
ile latek macie, chociaż właściwie obojetnie ile macie to wy możecie być precedensem :D kazdy związek jest inny

Czesc Husky ...widze ,ze szalejesz:) Mi taki zwiazek nie wyszedl na dobre,ale zalezy to od danej osoby i jejdojrzalosci.Powodzenia

tofu mam do ciebie pytanie. jak idziesz w sobote na impreze to potem w niedziele rano mozesz sobie poleciec np do USA i znów będziesz miała sobote i mozesz isc znow na impreze ?:D

Husky rozczaruje Cie troszke ...na imprezy raczej nie chodze .gdybym chodzila to odpowiedz byla by TAK (roznica czasu )by mi na to pozwolila ,moze z jezykiem na brodzie ale bym zdazyla :)

ale to było tak hipotetycznie.. czyli miałam racyję. szkoda, ze sie z zupą nie założyłam :D

Tofu - wyjazd pod namiot i łażenie po górach :) Czyli to co zwykle, ulubiony sposób na spędzenie wolnego czasu :) A ty jedziesz w końcu nad morze?

teraz sie nie wypieraj. mowilas, ze nie ma takiej opcji :D a spac mozna zawsze w samolocie :P

Moj ojczym jest mlodszy o 5 lat od mojej mamy i na poczatku byly zgrzyty ale sa ze soba a najlepsze jest to ze po dziesieciu latach zycia na kocia lape szieli slub :)

a jak ktos ma dom tak centralnie przechodzacy prze linie zmiany daty.. to jak on zyje? do przodu czy do tyłu ?

Gość annodomini2010
Husky czepiasz się :) Zresztą czas się nie cofa w innej strefie czasowej, to ty podróżując jakby się cofasz. Linia daty to linia umowna. Czasami mimo podziału państwo wprowadza godziny wg swojego uznania (tzn w celu ułatwienia funkcjonowania) i gdzieś jest godzina taka jakiej teoretycznie być tam nie powinno (Indie chyba tak mają albo Chiny) Gorzej mają ci co im granice państwowe przez dom przebiegają

zupcia bylam wczoraj nad morzem .Wysmarowalam sie kremami i co ...skutek odwrotny spalilam sobie ramiona i plecy .Dzisiaj siedze w domu i ani kroku na zewnatrz .Chyba ,ze wieczorkiem:)(bo troszeczke chlodniej) Husky ...Ty hazardzistko;)

upcia lece 27 lipca do Polski na caaaaaly miesiac (od miesiaca jestem juz spakowana )

annodomini2010 a gdzie ja pisałam o cofaniu się czasu? jak ktos mieszka blisko lini zmiany daty.. to poleci sobie na skróty w miejsce gdzie jest te 20 h pozniej :D

Gość moi zdaniem
jesli wystepuje oprocz roznicy wieku, roznica dazen, celow to nie wypali. Masz lepsza pozycje zawodowa od swojego mlodszego partnera? chcesz sie nim opiekowac? kiedy bedziesz chciala dzieci zalozmy za 2, 3 lata a on nie bedzie gotowy bo bedziesz jeszcze chcial sie wyszalec, a twoj zegar biologiczny tyka.

Gość lalka33
Jestem w szczęśliwym związku z młodzym o 5 lat. Jesteśy razem 13 lat i wciąż jest fajnie. Miałam dużo obaw na początku, ale teraz różnica wieku nie ma żadnego znaczenia. Jest to mój drugi związek. Wpierwszym - partner był dla odmiany starszy ode mnie 5 lat. Znam wiele par, gdzie mężczyza jest młodszy o 5 lat i to bardzo udane związki.