Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgaaaaaaaa1233434556567

czy to wada wg was?

Polecane posty

Mam 21 lat. jestem uważana za ładna dziewczynę. ale mam wadę ( czy tam cechę) bo jestem spokojną osobą. Nie jestem święta itd bo dziewicą dawno nie jestem, czasem choć rzadko chodzę do klubów i na imprezy czy wyjeżdzam na wyjazdy ze znajomymi i moim facetem. mam parę koleżanek ,ale np mój tato uważa ,że powinnam mieć ich większe grono i ,że to źle ,że jestem spokojna ,że powinnam stać się przebojowa. niby zawsze miałam jakiegoś chłopaka od 16 roku zycia, ale i tak moi rodzice tak uważają. czesem mam wrażenie ,że chcieliby mieć trochę inną córkę... nigdy nie sprawiałam im problemów ,że np ćpałam czy uciekałam z domu. ale oni tego nie doceniają. porównują mnie do koleżanek co są przebojowe ,co ciagle nie ma ich w domu i mają wielu znajomych. ja zawsze miałam jakieś koleżanki czy koleżankę ,ale nigdy nie było to wielu znajomych. myślicie ,że to wada,że mam taki charakter tzn taki bardziej spokojny, a nie przebojowy?

Gość alefajnieee
co dzien bedziesz zakladac ten sam temat, idz sie ruchac z szympansami jak facetow sie wstydzisz

Gość alikosa
ja też taka byłam , atrakcyjna i spokojna ,lubiłam sie ubrać ładnie ,miałam tylko dwie koleżanki a pierwszego chłopaka jak miałam 20 lat ,nie piłam,nie paliłam,nie ćpałam ,nie chodziłam na imprezy,trochę na dyskoteki tylko

daj spokoj, Olga! Nie musisz spelaniac wymagan rodzicow- ktore sa co najmniej troche dziwne- wazne, ze dobrze sie czujesz w swojej skorze! Tak trzymaj!

tzn to nie jest tak ,że nigdy nie piłam alkoholu i wstydzę się facetów jakoś bardzo bo miałam paru chłopaków zawsze jakiś adoratorów. ale np w towarzystwie niektóre dziewczyny są takie przebojowe , niczego sie nie wstydzą ,a ja tak nie potrafię. nie każdemu pewnie to odpowiada napewno moim rodzicom nie odpowiada, moja matka wstyd się przyznać ,ale nawet mnie namawia ,żebym się wyszalała z różnymi facetami itd i ona nic w tym złego nie widzi... nie wiem jakbym została dziwką też by nie widziała? przykro mi jest ,że jak ktoś jest mniej przebojomwy to dla niektórych jest to wada...

nie przejmuj sie. Jednym wyszalenie sie jest potrzebne, innym nie. Najweazniejsze to wiedziec, co w zyciu jest wazne- wyglada na to, ze Ty doskonale sie w tym temacie orientujesz. Spoko, poudawaj troche przed nimi, to sie uspokoja! ;-)