Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eulaliaa

czy moje dziecko nie z wczesnie dojrzewa

Polecane posty

Gość eulaliaa

nie wiem czy to nie za wczesnie zuwazyłam u mojego synka włosy łonowe syn ma 11 lat

Gość eulaliaa
prosze wypowiedzcie sie na ten temat

no pewnie ,ze mozliwe;) w dzisiejszych czasach juz 8 letnie dziewczynki maja miesiaczke.. czy Twoj syn nie je przypadkiem za duzo drobiu?

Gość lerla merlen
Syn kolezanki tez juz ma w tym wieku i ona tez byla zszokowana, ale pytala innych matek i mowily, ze to normalne.

Gość eulaliaa
no je drób ale ja wiem czy tak duzo kurcze bo jestem przerażona troche

Moja 11-letnia corkę coraz czesciej pobolewa brzuch i tak sobie mysle ze to moze byc zblizajaca sie miesiaczka.Dodam ze u corki w klasie juz dziewczynki maja za soba pierwsza miesiaczke.Nasza pani pediatra powiedziala mi ostatnio ze spotkala sie z dojrzewajaca 6-latką a wszystko to "wina" tego co teraz jemy-np drób karmiony hormonami :O Tak wiec autorko,nie ma sie co dziwic ze Twoj 11-letni syn zaczyna dojrzewac :)

Gość alefajnieee
to zrob mu lache

Gość dzisiejsze dzieci to sa tak
wogole zmutowane ;/ Mojeje siostrzenicy w wieku 7 lat juz piersi zaczely rosnac ;/

Gość lerla merlen
No mnie tez w wieku 8 lat zaczely rosnac piersi. Mam 25 lat, a wtedy jeszcze zywnosc nie byla az tak skazona. Wiec wczesne dojrzewanie tez sie zdarza. Moze klimat sie zmienia?

Gość eulaliaa
ja co prawda tez wczesnie okresu dostałam bo miałm wasnie 11 lat ale ja jestem no byłam dziewczynka a chłopcy to raczej później dojrzewają

Gość eeehhh zasmucony
slyszalam o przypadku malej dziewczyni,ktorej zaczely rosnac piersi...okazalo sie ze je wlasnie duzo drobiu karmionego hormonami! straszne czasy....

Gość lerla merlen
E, zdarzaja sie rozne odchylenia. Pezeciez to i tak srednia podaja. Popytaj moze dyskretnie innych matek, albo kolezanki. A jak bedziesz sie naprawde martwic - idz do pediatry, bedziesz spokojna.