Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zszokowana

Jestem ZSZOKOWANA :(

Polecane posty

Gość bardzo zszokowana

Od dwoch lat jestesmy razem od roku zareczeni. Kiedy go poznalam byl eleganckim mezczyzna chociaz uroda nie w moim typie ale go pokochalam wiec pokochalam tez jego wyglad i dla mnie byl najprzystojniejszym i najseksowaniejszym facetem na swiecie. Przechodzac do sedna jestem zszokowana zmiana jego wizerunku. Najpierw obcial na jezyka przepiekne wlosy - bardzo zmienilo to jego twarz i poczulam sie obco. Uwielbialam jak jakies kosmyki frywolnie opadaly na czolo ale pomyslalam ze to tylko wlosy. Zmienil styl ubierania z powaznego elegenckiego mezczyzny na nastoletnieog chlopca biegajacego za pilka. Absolutnie asexualny ameski i juz nie moj. Tak jasne charakter ten sam ale przeciez z konkretna postacia wiaze wspomnienia uczucia itp. Czuje jakbym byla juz z kims innym. Glupie ale nie potrafie poradzic sobie z ta zmiana i jestem dla niego zimna taka chlodna co tym bardziej jest dziwne bo przecidez kocham go za wnetrze. Nie umiem sie w tym odnalezc :(

Gość chinota
oceniasz kogoś po wygląddzie i fryzurze? chyba na głowę ci padło...

Gość bardzo zszokowana
chinota dziekuje wiele wnoszacy komentarz pozatym czytaj ze zrozumieniem kompletnie nie rozumiesz problemu

Gość BMW M3
mnie bardziej zastanawia z jakiego powodu zmienił wizerunek.czyżby przed czymś uciekał bądź zaczynał nowy etap u siebie w życiu? http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Gość bardzo zszokowana
BMW M3 pytalam czy chce sie odmlodnic zaprzeczyl. Pytalam dlaczego taka zmiana nie odpowiedzial. Jest sie z kims jakis czas niby sie go zna ta osoba jest najblizsza i jedyna i nagle calkowicie zmienia wyglad. Ktos tak dobrze znany jest juz obcy inny nie ten. Wspomnienia dotycza kogos innego. On teraz nawet jak sie usmiecha wyglada tak obco. Musze uczyc sie go od nowa i poznawac na nowo