Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytamsiewaspowaznie

ile zarabiacie

Polecane posty

Gość onmvsaaaaaaa
Ja zarabiam 1500zl netto, mąż 4000-5000zł, dzieci nie mamy, Na rachunki (mieszkanie, czynsz, prad, woda) płacimy 1300zł, czyli prawie moja wypłata, zostaje nam wypłata męża na życie, nie odkładamy pieniędzy ale też spokojnie żyjemy od 1 do 1.

Gość hzuuttttzzz
samo zakladanie takiego tematu mialo na celu chyba napisanie ile zarabia twoj maz. jestes plytka bo madre osoby nie pisza na forum o swoich zarobkach maja na tyle pewnosci siebie ze nie musza sie przechwalac zarobkami czlonka rodziny. ty nawet nie zarabiasz tych pieniedzy tylko twoj maz ty sie tyllko chwalisz. jestes bardzo zakapleksiona pomysc o wlasnym rozwoju

Gość minieczek
ja aktualnie nie pracuje z wlasnego wyboru bo chcialam zajac sie wychowaniem mojego dziecka. tak do 2-3 roku zycia chce sie mu poswiecic bo uwazam, ze to czas kiedy dziecko najwiecej chlonie zachowan od innych a chce go wychowac po swojemu. brakuje mi pracy, wlasnych pieniedzy ale dziecko jest dla mnie wazniejsze. maz zarabia od 2500-3800zł zalezy od pory roku i przepracowanych godzin. mamy 700zł kredytu i miesiecznie na skromne zycie i wszystkie oplaty razem z jedzeniem wychodzi nam okolo 2600-2800zł bo splacamy karte kredytowa;/ czyli wszystko powyzej tej sumy odkladamy, staramy sie chociaz 50zl miesiecznie odlozyc. latem nie odkladamy bo zazwyczaj gdzies jezdzimy- mlodzi jestesmy i poki nas stac to kozystamy. ptrzez rok maz zarabial 1300-1500zł i nawet na oplaty nie bylo wiec wiem ze malo kto teraz ma duzo.

Gość sdadsads
jestem studentem, szukalem kilka miesiecy pracy w duzym polskim miescie i jedyne co bylo, to jakis merchandising w markecie na 6 rano za 7.40 zł /h - porażka !!! niedawno wziąłem sprawy w swoje ręce, pracuje po 3-4 godzinki dziennie (czyli jakies pół etatu) robiąc to co umiem, co lubię (sprawy komputerowe) - zarabiam około 1500zł miesięcznie. Wiecej mi nie trzeba, bo zycie wraz z wynajmem pokoju kosztuje mnie 1tys/miesiac.

Gość aniakrakow
Zarabiamy ok. 40 tys miesięcznie. Prowadzimy własną firmę, nie mamy dzieci. Ok. 10 tysięcy idzie na codzienne zycie - rachunki, jedzenie, rózne rozrywki, wyjścia do restauracji itd, ubrania, kosmetyki. Nie żałujemy sobie niczego. Duzo podróżujemy, zwykle 1 weekend w miesiącu spędzamy w jakimś europejskim mieście, ale 2-3 razy w roku wybieramy sie na większą wyprawę poza Europę np. do Indii, Meksyku czy na jakieś egzotyczne wyspy :) Odkładamy ok. 20-30 tys miesięcznie, zalezy ile wydaliśmy na podróże :)

Gość sdadsads
yyy przepraszam, zaszla pomylka... stawka w markece to 6.40 zł/h