Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KATARNIENKA

Jak to u was wyglada spotykanie sie z facetem?

Polecane posty

Gość KATARNIENKA

Wlasnie jak.Czy z kazdym spotykanym facetem mysliscie o tym zeby byc z nim w ziazku.Czy widze w kazdym facecie( z tym ktorym sie spotykacie czy poznajecie)potencjalnego kandydata na faceta. Z iloma facetami spotykaliscie sie zanim w koncu spotKalicie swoich facetow na stale.

Gość dentosa
spotykałam się z 13, na poważnie z 4 czy 5. Nie każdy facet=związek

Gość KATARNIENKA
Ja mialam za soba 3 zwiazki takie powazniejsze.Teraz jestem na etapie spotyaknia sie z facetami.Cz to cos zlego ze np.w miesiacu spotykam sie z 3 roznymi facetami.Oczyswiscie nie zaraz.Z zadnym nie moze wysjc cos wiekszego. Ja wiem ze nie kazdy facet t zwiazek ale patrzycie na tego danego faceta pod katem bycia waszym facetem.

Gość KATARNIENKA
up

Gość moskala
wiadomo że pierwsze spotkania są takie bardziej orientacyjne by zobaczyć czy nadajecie na tych samych falach. ostatnio kilka razy spotkałam się z facetem - najpierw piwko na mieście, potem jakieś kino, potem spacer - tego typu rzeczy. na początku raczej się sprawdza czy dana osoba nam pasuje, czy fajnie się rozmawia itp. jeśli obie strony chcą się dalej i częściej spotykać to po pewnym czasie dopiero można mówić o związku, na początku się randkuje :P

Gość matryieczka
Wiadomo ze sie randkuje.Ale ja mam juz dosc spotykania sie znow cos nie wyjdze.I tak ostatnie 3 misiace tak bylo.2-3 tyg spotkan i potem koniec.Niewiem co jest nie tak.