Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiralkowa mama

PLAMIENIE NA SPIRALI???

Polecane posty

Gość spiralkowa mama

witam, mam zalozona spirale od 5 miesiecy i wszystko bylo ok (do tej pory)... 30 czerwca mialam miesiaczke a od 15 zaczelam plamic (taka zywa krwia) nie jest to jakies bardzo obfite( tylko male plamki) jednak bardzo mnie to niepokoi... nic mnie nie boli i nie mam innych dolegliwosci.... wybieram sie za tydzien do lekarza... jednak chcialam zasiegnac waszej opinii czy to cos groznego?

Gość no tak jest
przy spiralach wystepuja plamienia bo to wczesna aborcja nie wiem czy wiesz ale spirala nie pozwala zagniezdzic sie zaplodnionej komorce stad jest ona wydzielana na zewnatrz jest to wiec aborcja na bardzo wczesnym etapie . dla jednych to juz dziecko dla innych komorka ktora ma juz plec okreslone cechy jak kolor oczu wlosow itd lepiej uzywaj tabletki,plasty,gumke ,persone tu nie dochodzi do zaplodnienia

do NO TAK JEST, poczytaj prosze o zasadach dzialania spirali zanim zabierzesz glos. aby ulatwic ci zadanie, prosze: http://polki.pl/rodzina_rodzice_artykul,10011181.html. autorko, rowniez mam zalozona spirale i tez zdarzaja mi sie plamienia od czasu do czasu. jest to jednak normalne jesli tylko nie sa to duze ilosci krwi. pozdrawiam!