Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzuch po trzech ciążach...

Plastyka ściany brzucha

Polecane posty

Witam, jestem po trzech ciążach, mój brzuch jest obwisły i brzydki, chcę sobie go poprawić. Czy Któraś z Was kobiety miała taki zabieg? Czy jest bolesny? Ile trwa powrót do sprawności i ile średnio kosztuje? Może polecicie mi klinikę z Warszawy albo Łodzi...

Gość kya
Osoby, które myślą o skorygowaniu natury, powinny wejść na stronęwww.Feelbeauty.eu z najważniejszymi informacjami z dziedzin służących upiększeniu ciała, m.in. chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej, stomatologii, itp.. Strona daje pod tym względem pełny obraz możliwości, jakie stworzyła współczesna medycyna. Ale jak ostrzegają autorzy witryny - decyzja o tego typu zabiegach powinna być podjęta ze świadomością kosztów materialnych, ale i ewentualnego ryzyka zdrowotnego i psychicznego, jakie mogą one nieść ze sobą. Internauci, którzy takich informacji poszukują, mogą je tu znaleźć bez trudu witryna jest przejrzysta i estetyczna. Zapraszamywww.feelbeauty.eu

Gość Haaanka80
witaj, myślę,że lepeij dla Ciebie będzie jeżeli nie będziesz szukała opinii tutaj na ofrach tylko zdecydujesz sie na konsultacje u chirrga plastyka on, po obejrzeniu Twojego brzucha powie Ci dokładnie co i jak. co może zrobic, ile to może kosztowac itp.. myśle że jest to kwestia bardzo indywidualna.. ze swojej strony moge Ci polecic centrum Malia przy Zajączka w Warszawie, miałam tam powiększane piersi, a moja koleżanka robioną plastykę i obie jesteśmy bardzo zadowolone z efektów pozdrawiam serdecznie.. i powodzenia!

dziękuję i proszę o więcej

Gość po abdominopkastyce
moja przedmówczyni ma racje skontaktuj sie z dobrym chirurgiem plastycznym i on ci dokładnie opowie i o powikłaniach i samym przebiegu zabiegu. ja akurat miałam szczęście, nie było zadnych powikłań a doktor wyrzucił 40cm skóry. poczatkowo myslałam, ze ma za mały pępek ale teraz jest ok. najpierw doktor oddessał mi boczki i górną część brzucha. potem zrobił "nowy gorset" z mięśni prostych brzucha i usunął skóre. zabieg trwał 4,5 godziny. po zbiegu miałam dwa dreny na 4 dni.jeszcze nosze ubranko uciskowe i jestem w trakcie zabiegów vella smooth które ładnie modelują bliznę. doktor dodatkowo rozstepy usuną Fraxelem CO2 i laserem accusculpt do lipolizy laserowej. moge polecić dr Kruka w Poznaniu-uroczy, delikatny i konkretny. za zabieg zapłaciłam 10 000 z kontrolami i pobytem w Klinice jednodniowym.

Gość czy robił ktoś zabieg
Plastyki brzucha w Polanicy Zdroju? Jeśli tak to jakie odczucia, jakie efekty i u kogo?

Gość milka197810
Też się zastanawiam nad tym zabiegiem... Na razie miałam podniesienie i powiększenie biustu, minął rok i teraz chciałabym się wziąć za brzuch... A wszystko przez ciążę... Ja myślę, żeby odwiedzić tę klinikę, co przy biuście... Sprawdzili się poprzednio.

Gość a ja miałam i nie żałuje
hej dziewczyny! miałam ten sam problem brzuch po porodzie - porażka mimo że wiczyłam kilka miesiecy to swoje zostało;( dlatego miałam plastykę w Malii, w wawie mimo,żetrochę to kosztowało to dzisiaj się cieszę bo mogę wreszcie bez wstrętu patrzec w lustro wszystko jest dla ludzi grunt to przemyslec i znaleźc naprawdę dobrego specjalistę powodzenia;)))))

Gość do a ja mialm i nie załuje
Kto cie operował ? Czy miałaś plastyke wraz z odsysaniem czy sama plastykę ? Ile to kosztuje w Maili i wreszcie po jakim czasie realnie mogłaś wrócic do pracy? :)

Gość jagody i marchewka
Podnoszę

Gość szuszka
Wydaje mi się,że lepiej skorzystać z mniej inwazyjnych zabiegów. Na obwisłą skórę świetnie sprawdza się Zaffiro( jeśli jednak jest też trochę tłuszczyku to można spróbować focusa). Ja zauważyłam u siebie różnice już po jednym razie, mam teraz taką fajną jędrną skórę. Lepiej jednak nie wykonywać tego zabiegu a trakcie okresu. Pani z Amaya odradzała mi go ale ja się uparłam:) Nie było źle- po prostu troszkę mnie bolała skóra ale podczas okresu to normalne, bo jest wtedy bardziej wrażliwa. Ogólne wrażenia jest jednak naprawdę dobre a efekt zaskakujący