Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateuszzzzzz nieśmiał ;)

Jak rozmawiać z kobietą ????????

Polecane posty

A więc tak zaczepiam obcą nieznaną mi kobiete na ulicy i mówie coś w stylu cześć któa godzina itp .... A moje pytanie jest inne a mianowicie co mówić dalej ? Jak ciagnąć rozmowe o jakich tematach dyskutować tak by rozmowa była ciekawa i sie nie wypaliła tak by zrobić dobre wrażenie ? Osobiście nigdy tak nie robiłem ale chce sie przełamać i by sie nie spalić umieszczam ten temat POZDRAWIAM

Gość wania z drągiem za pociągiem
z tym się trzeba urodzić no więc poćwicz tu po a niech się zgłosi jakaś laska która chce sobie pogadać i mów a raczej napisz to co chciał byś powiedzieć start a mówić można o wszystkim a najlepiej znaleźć wspólny mianownik

Ja sie z tym nie urodziłem ale napewno idzie sie tego nauczyć a co bym powiedział ? No cóż spytałbym sie czy często chodzi tu na spacery jakoś bym ją komplementował dowiedział sie jak ma na imie i tak dalej a co jeszcze miałym powiedzieć to sie własnie was o to pytam

Gość zagadaj o czymś adekwatnie
do sytuacji w jakiej ją zagadujesz, poproś o pomoc, zapytaj się o coś mniej oklepanego niż aktualna godzina, poproś o jakąś jej sugestię na jakiś temat - zakupów, książki, etc, zauważ jakiś szczegół w jej ubiorze, wszystko zależy od sytuacji, albo, że ma fajne sterczące suty ;)

Gość i am not bad bad
Zapytaj o radę co można kupić siostrze/ przyjaciółce na urodziny ;) Temat się może rozkręcić i przy okazji możecie poznać swoje zainteresowania i gusty

No ok pytam sie naprzykład o droge i o to by mi mogła coś doradzić co miałbym kupić powiedzmy dla znajomej na urodziny ;) ALe niech mi jeszcze ktoś doradzi że tak powiem większa pule tematów którą mógłbym pociągnąć za temat i jak dobrze rozmowe zakończyć ? Może to smieszne ale dla mnie to naprawde jest dramat ;) A jak na plazy dziewyczne zagadać ? No nie licząc tematu że woda jest mokra a pogoda gorąca ;) POZDRAWIAM

No ok pytam sie naprzykład o droge i o to by mi mogła coś doradzić co miałbym kupić powiedzmy dla znajomej na urodziny ;) ALe niech mi jeszcze ktoś doradzi że tak powiem większa pule tematów którą mógłbym pociągnąć za temat i jak dobrze rozmowe zakończyć ? Może to smieszne ale dla mnie to naprawde jest dramat ;) A jak na plazy dziewyczne zagadać ? No nie licząc tematu że woda jest mokra a pogoda gorąca ;) POZDRAWIAM

Gość xxx555
na plaży podryw jest mega łatwy,dziewczyny są wyluzowane,możesz z czegoś głośno żartować,obserwować ich reakcje:)póżniej to już chlapanie wodą ,jakieś wygłupy.możesz poprosić o zapalniczkę,rozłożyć ręcznik gdzieś w pobliżu potencjalnych ofiar:)

Gość xxx555
aha i zapamiętaj że jeśli podrywasz kobiety nawet w nieudolny sposób to i tak jesteśmy przeszczęśliwe że ktoś nas podrywa:)przeczytałam to ostatnio.

Gość Zuzia2010
Najlepiej spróbować porozmawiać jak z drugim człowiekiem. Można frontalnie. Można jak partyzant. Można też jak inkwizytor ale tego nie doradzam.

Gość mateusz nieśmiały ;)
Ja wiem że rozmowa i myśle że fajny ze mnie facet ale jak wielu takich co ja mam problemy a mianowicie taki o czym na poczatek rozmawiać z dziewczyna ? Na jakie tematy jak ciągnąć rozmowe by sie nie wypaliła ?