Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Black Apple

czy przeral mi blone dziewicza ?

Polecane posty

Gość Black Apple

Wczoraj z moim facetem robilismy to i owo zauwazylam na jego palcu krew w domu na bieliznie tez , owszem troche mnie bolalo ,czyy przerwal mi blone ? ;/ dla mnie to troche chujowe stracic dziewictwo z palce ;X

dziewictwo nie traci się przy przebiciu tylko jak się odbędzie pierwszy stosunek seksualny... i też nie tracisz dziewictwo z palcem tylko z obywając stosunek z inną osoba

Gość Black Apple
ale blone dziewicza jest ponoc bardzo latwo przebic czasami nawet podczas intensywnego wysilku fizycznego .. ;/

Gość turbulencja
ahahahha to mega smieszne ale mi tez sie to przytrafiło zeby bylo smieszniej 3 lata temu stracilam dziewictwo (normalna droga) i od tej pory neiuprawialam seksu, blona chyba musiala zarosnąć bo kiedy moj obecny partner ostatnio dotykał mnie tam ręką stało mi się dokłądnie to co tobie :p JAKA JA BYŁAM ZDZWIONA a on jaki zadowolony że miał dziewice :| :| :|

Gość wmordejeża
kurwa czasem jak czytam wasze tematy to mi sięscyzoryk otwiera w kieszenia... załamka

leviatan.. z inną osobą? czyli też z kobietą. a jak inna kobieta moze przebic blone jesli nie palcem? :D

Gość Black Apple
blona dziewicza przeciez to nie jest mur berlinski ludzie , podczas wkladania tamponu mozna nawet przebic .. chcialam sie po protsu upewnic bo wg mnie krwi bylo za malo ;/ wiec nie wiem ocb

Gość turbulencja
ale Ty nie stracilas dziewictwa, straciłaś tylko błonę. Moim zdaniem błona to tylko fizyczna postać dziewictwa a liczy sie ta psychiczna. Śmieszą mnie dziewczyny które uprawiają seks analny aby zachować dziewictwo... Taka nie zasługuje na miano dziewcicy mimo że ma nienaruszoną błonę :|

Gość Black Apple
wiem ale swiadomosc ze stalo sie przez taka glupia syttuacje jest nieco dziwna

Gość turbulencja
e tam daj spokoj, to zabawna sytuacja w gruncie rzeczy. nie ma co przezywac, zdarza sie napewno czesto ;)

Gość turbulencja
e tam daj spokoj, to zabawna sytuacja w gruncie rzeczy. nie ma co przezywac, zdarza sie napewno czesto ;)

Gość plpl
To nie wbijaj sobie do swiadomosci tego. A po za tym to fajerwerkow tez sie nie spodziewaj przy klasycznej sytucji.